Beskrivning

Spelet är komplett och i mycket gott skick inklusive alla de olika delarna.
Sedan mitt inköp 1997 har jag spelat det vid färre än fem tillfällen totalt och total speltid understiger hel klart tio timmar.

Spelet som säljs har alla delar som det ursprungligen levererades med 1997, inklusive all pappersdokumentation. Se bilder, speciellt bild 2 som är en översiktsbild.

Spelet har sedan inköp förvarats i en rök- och djurfri miljö.

Mer detaljerad genomgång av de ingående delarnas skick:
+CD-skivorna är i mycket välbehållet skick och har inga märken eller repor på någon av sidorna (se bild 3, bild 5 och bild 7).
Som framgår av bild 10 och delbild sju, den i nedre högra hörnet) syns en skavank på CD-skivans framsida, CD-skiva 3, bredvid "R" i Riven i den svarta området. Det är alltså som det såg från fabriken och var sådan när den levererades. Det är alltså ett "ursprungsfel"/"fabrikationsfel". Har ingen som helst inverkan på CD-skivans läsbarhet.

+CD-lådan/hållaren utsidan har några ytliga "suddiga" märken men inga jack eller ritsar eller något liknande som kan kännas med fingrarna. Inuti är varje CD-hållare i mycket fint skick, enda anmärkningen är att sista CD-hållaren för CD-5, har gått av i "gångjärnet" så att den inte längre kan vikas upp utan nu få tas ur lådan (se bild 10 och delbild fyra, den i nedre vänstra hörnet), den är alltså lös i fodralet.

+Lådan - Big Box - här buktar höljet som mest ca sju mm inåt på baksidan, den "svankar" med andra ord (se bild 10 delbild 3 övre högra hörnet; tumstocken visar ca sex mm på bilden). Alla sex sidor på lådan framgår av bild 8.
Fliken överst på lådan har en bristning ca 2,5 cm lång (se bild 10 delbild 1 och 2). Lådans övre högra hörn har en mindre skavank (se bild 10 delbild 1, samt syns i viss mån bild 1 samt bild 2).

+Pappersdokumenationen ses på bild 2 och bild 9. Här vill jag speciellt peka på några skavanker: På 'User Reference Guide' framsida återfinns en fläck på vänstra delen av första sidan (se även bild 10 delbild 5 där i uppförsorat format) samt ett försök till ett "@"-tecken i bläck på den högra delen (se bild 10 delbild 6 där i uppförstorat format). Fläcken är ca 5 mm lång och 2 mm bred och "@"-tecknet ca 10 mm lång och 10 mm bred. Hela Guiden är lite bucklig (se bild 2).
Övrig pappersdokumentation är såvitt jag kan bedöma i mycket gott skick och utan några som helst skador.

Lådans dimensioner:
Längd: 24 cm
Bredd: 19 cm
Höjd: 5 cm

För att köra spelet: se systemkrav på bild 8 delbild 5.

Objektsnr 630156063

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 10:14

Riven The Sequel To Myst - PC spel Big Box Windows 95 Mac OS Redorb Cyan CD-ROM

Slutpris

|

85 kr

Auktionen är avslutad

Timbral vann auktionen

erik_98

sthlm, Sverige

Verifierad

3 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?