Beskrivning

***
OBS: Jag säljer 4, 8, 12 och 20-pack. Lägre styckpris på 8, 12 och 20st.
Beställer du över 20st så betalar du ändå samma fraktkostnad som för 20st.
***

12st ställ av hög kvalitet som kan användas för att visa upp sina bästa/mest värdefulla/snyggaste spel i hyllan.

Ställen är tillverkade i stabil genomskinlig hårdplast och är designade för att vara diskreta så att det är själva föremålet som hamnar i fokus. De består av två delar och är där med justerbara. Det innebär att du kan anpassa dem beroende på föremålets storlek och även välja vilken lutning du vill ha. Du kan även sätta ryggstödet åt olika håll för ytterligare anpassning (se bild 4 som visar båda varianterna). Spel som är lite tjockare ställs med fördel på framkanten av stället (sista bilden visar exempel).

Ställen passar perfekt för samlaren av retro tv-spel. Vad jag har kunnat se så fungerar de bra till alla former av spel. Här följer några exempel:
Nintendo (NES), Super Nintendo, Nintendo 64, Game Boy, Game & Watch, Virtual Boy, Gamecube, Wii, WiiU, Switch, Sega Master System, Mega Drive, CD, 32x, Dreamcast, Saturn, Genesis, Game Gear, Playstation 1, 2, 3, 4, PSP, PS Vita, Xbox, 360, One, Series X/S, Commodore 64, Atari, Amiga, CD32, MSX, TurboGrafx, PC engine, Videopac, 3DO, Neo Geo, Wonderswan, NGAGE, Intellivision, Amstrad, Spectrum.

Givetvis går de även att använda till annat än tv-spel. Det är bara fantasin och storleken/vikten på föremålet som sätter gränserna. Ställ gärna en fråga om du är osäker på om de passar för just ditt ändamål.

Ställets mått: 4cm (b), 7cm (d), 5cm (h).

Objektsnr 622700500

Visningar 185

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 27 feb 10:27

12st RETRO TV-SPEL STÄLL - Xbox, 360, One, Series X/S

Såld för

209 kr
Annonsen är avslutad

Klonka

Fristad, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

744 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?