Beskrivning

Presenterar den ultimata skärbrädan i ek och bok!

Uppgradera dina nödvändiga köksartiklar med en helt nya skärbräda gjord av det finaste ek- och bokträet. Designad och producerad i Danmark med både stil och funktionalitet i åtanke, är denna skärbräda ett måste till alla kulinariska entusiasters arsenal.

Det här gör att vår skärbräda sticker ut:

Premiumkvalitet
Vår skärbräda är tillverkad av högkvalitativt ek- och bokträ, hållbar, robust och byggd för att hålla. Säg hejdå till tunna skärbrädor som snabbt blir skeva, spruckna och slitna.

Överlägset hantverk
Varje skärbräda är noggrant tillverkad av skickliga hantverkare, vilket säkerställer oklanderlig kvalitet och uppmärksamhet på detaljer. De naturliga träfibrerna och inbrännda grafike på respektive skärsidor ger en touch av elegans till din köksinredning.

Mångsidig design
Oavsett om du skär, skär, hackar eller hackar, ger vår skärbräda en rymlig yta för alla dina behov av matlagning. Den är perfekt för dagligt bruk och perfekt för att visa upp dina kulinariska färdigheter när du underhåller gäster.

Knivvänlig yta
Till skillnad från skärbrädor i plast eller glas är vår skärbräda i trä skonsam mot dina knivar och hjälper till att behålla deras skärpa och livslängd. Dessutom hämmar trä naturligt bakterietillväxt, vilket håller din mat säker och hygienisk.

Lätt att underhålla
Rengöring är en bris med vår skärbräda. Tvätta helt enkelt för hand med mild tvål och vatten, och behandla den då och då med livsmedelssäker mineralolja, kokt linolja eller solrosolja i nödfall för att hålla den som ny.

Förhöj din matlagningsupplevelse med den oöverträffade kvaliteten och skönheten hos denna skärbräda i ek och bok. Oavsett om du är en professionell kock eller en husmanskock, kommer detta mångsidiga kökselement snabbt att bli ditt bästa verktyg. Missa inte möjligheten att lägga till en touch av elegans till dina kulinariska strävanden – beställ din idag!

Objektsnr 627524230

Visningar 104

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 23:33

HELT NY 162x270x24 mm Lyxig Skärbräda i Ek Bok Begränsad utgåva serveringsbricka

Utropspris

|0 Bud

199 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?