Beskrivning

Säljer denna magiska bandageklänning. Hudton med massa glitter och strass/nitar. Sitter som en handske. Storlek vid köp stod L på etiketten men jag är en 36 och den sitter ändå fint på mig - bild nr 4. Den är fransk och liten i måtten. Så skulle nog kunna säga att någonstans mellan S-L funkar bra. Då det är en bandage modell har den mycket stretch.

Har ändrat lite på axelbandslängden (kortare) som går att sy/släppa enkelt tillbaka om man är väldigt lång ( vid önskemål fixar jag det åt dig utan nån extra kostnad ). Klänningen har använts endast en gång på ett kalas och är i fint skick. Dock en liten ljus fläck på par mm vid benet som kemtvätt borde fixa, om man störs av det. Klänningen kostade runt 5000kr så är ett riktigt kap. Säljs pga platsbrist i garderoben. Skickar spårbart eller upphämtning eller träff i centrala Stockholm går bra.

Mått när klänningen ligger platt : stuss 82 cm / midja 64 cm / byst 66 cm. Tänk på att måtten ska vara små och dina egna mått större så den sitter åt tajt som en bandageklänning ska (mina mått är ca stuss 92 cm, midja 69cm, byst 85cm).

Lycka till med budgivningen! Kolla gärna in mina andra annonser också. Jag är stylist och har mycket snyggt, nytt och en hel del märkeskläder som jag behöver bli av med i min överfyllda garderob.

Objektsnr 630553573

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 12:23

Klänning Bandage / Beige Hud Guld / Oneshoulder / LYX FEST / Nypris 5000

Utropspris

|0 Bud

750 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?