Beskrivning

Köp en snygg sommar kaftan klänning med en matchande huvudwrap (du får alltså 2 delar när du köper, en klänning och en headwrap) i svart och vit färger. Det här plagget är ett autentiskt afrikansk traditionella damklänning att ha i ditt klädskåp. Den har en rund halsringning, breda korta ärmar och flyter ner till fotleden i en maxiklänning stil.

Den här damklänningen har en svartvit bild av en afrikansk kvinna på framsidan. Klänningen är en plus storlek klänning med andra ord en fri storlek klänning, detta innebar att den passar de flesta damerna. Den är en ledig-luftig klänning som ge en skönare känsla och som passar alla tillfälle vardagen, fest, jobbet och vid höst kvällsmys bland annat.

Om du vill säkerställa att den snygg klänningen passar dig har jag mätt den och den har följande måtten: Kaftanen är cirka 137 cm lång och passar upp till 167 cm i bröstmåtten. Den kaftan är 100% bomull och är tillverkad i Indien.
Klänningen säljs i nyskick alltså oanvänd men vänligen kolla noga på klänningen att bedöma skick, färg och dylikt innan du lägger bud. Tack!

Skötsel rekommendation:
För bästa skötsel av din kente kaftan klänning maskintvättas i låg temperatur runt 30 grader.

Obs!
Kolla gärna in mina övriga traditionella afrikanska kaftan klänningar annonser, köp flera, jag samfrakta gärna!

Ditt paket leverans: Jag skickar varor som Postens spårbara paket, genom den tjänsten är jag säker på att paketet kommer fram till dig och att du kan spåra paketet hela vägen hem till dig.

Lycka till till dig som ska köpa den här kaftanklänning!

Objektnr 635557637

Visningar 11

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 jul 17:03

Sommar Kaftan / klänning, svartvit maxiklänning, fri storlek, Ny!

Pris

229 kr

cyrusic

Skogås, Sverige

5.0

cyrusic

Verifierad

Toppsäljare

312 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?