Biljard & biljardbord

20 annonser

Biljard, med sina gröna dukar och färgglada bollar, har charmat generationer av spelentusiaster. Oavsett om du är en nybörjare som vill lära dig spelets grunder eller en veteran som vill förfina dina färdigheter, har Traderas utbud av biljard alltid något nytt att erbjuda.

4 apr 06:49
4 000 krEller Köp nu 4 500 kr
5 apr 15:38
200 kr1 bud
31 mar 13:44
40 kr0 bud
19 apr 19:15
300 krKöp nu
1 apr 08:50
1 200 krEller Köp nu 1 500 kr
15 apr 23:23
1 100 krKöp nu
15 apr 05:18
6 000 krKöp nu
14 apr 14:04
500 krKöp nu
3 apr 20:42
120 krKöp nu
99 krKöp nu

Den eviga klassikern

Biljard har alltid varit en källa till fascination. Från kungliga hov till moderna spelhallar, har detta tidlösa spel, med sina karaktäristiska gröna dukar och färgglada bollar, underhållit människor i alla åldrar. Vilken bättre plats att utforska allt som biljard har att erbjuda än Tradera? Här hittar du allt från vintage biljardbord till modern utrustning, allt med den spännande möjligheten att göra det perfekta fyndet.

Upptäck biljardens värld på Tradera

När man kliver in i biljardens värld kan man snabbt upptäcka att det finns mycket mer än bara bollar och köer. På Tradera kan entusiaster och nybörjare lika väl hitta en mängd relaterade objekt, inklusive:

  • Stilfulla biljardbord som kan vara centrum för underhållning i ditt hem
  • Högkvalitativa set med biljardbollar som garanterar en jämn spelupplevelse
  • Skräddarsydda biljardköer, perfekt för den som vill ha en personlig touch på sitt spel
  • Tillbehör som biljardhandskar, vilka erbjuder bättre grepp och ökad precision.

Att välja Tradera för ditt nästa biljardinköp bär med sig många fördelar. För det första, tack vare den stora mängden privata säljare, kan du ofta hitta unika objekt till ett överkomligt pris, vilket innebär stora besparingar. Dessutom, genom att köpa begagnat, tar du ett steg mot en mer hållbar och miljövänlig konsumtion. På så sätt kan du njuta av ditt spel samtidigt som du vet att du gör något bra för planeten.

Om du har biljardföremål som du vill sälja, är Tradera den perfekta platsen. Kanske har du en vintage biljardkö som har samlats damm, eller kanske ett biljardbord som behöver ett nytt hem. Genom att sätta upp en annons kan du nå tusentals potentiella köpare och samtidigt tjäna pengar. Vem vet, kanske någon där ute letar efter just det du har!