Beskrivning

Den nya svarta uretan Hammer som kom mars 2024! Proffsens favorit just nu. Hammer skriver detta. Vårt utvecklingsteam arbetade flitigt med att skapa en uretanboll som skulle möta standarden för Hammer-fansen. Purple Urethane Hammer förändrade det moderna spelet genom att introducera en uretan på marknaden som ingen annan boll före den, så vi vet hur viktigt uretan är för Hammer-fansen. Denna nya Black Pearl Urethane kommer att vara en utmärkt komplimang för dem som älskar Purple Urethane och NU Blue.

Hammer! Mytomspunnet märke med klot som Black Widow och Purple Urethane. Några av världens och Sveriges bästa spelar med Hammer, tex Shannon O’Keefe, Bill O’Neill, Robin Ilhammar och Pontus Andersson och såklart många många fler mer mänskliga bowlare. Kanske du också en Hammerälskare?

Denna boll tillhör Grupp 5

Grupp 5 är uretanklot som är vanligast bland tvåhands eller för de kortaste profilerna. Svänger väldigt tidigt och jämnt.

Vi delar upp kloten i 6 olika grupper efter deras egenskaper (se nedan). Egenskaper som sen kan förfinas och anpassa med hur man borrar och framförallt justerar ytan. Har du många klot, ha en av var. Har du några ha tex en matt 1 eller 2 för blöta banor, en halvblank 3/4 för normala underlag och en 5/6 för torra banor och spärr.

Grupp 1 är kloten som svänger mest som är för de blötaste underlagen. Asymmetriska ofta solida matta. Svänger mycket, relativt tidigt.
Grupp 2 är kloten som fungerar bäst på de lite blötare underlagen. Ofta asymmetriska lite blankare pearl. Svänger senare.
Grupp 3 är mediumkloten som passar för de flesta underlag.
Grupp 4 är de lugna reaktiva symmetriska blanka klot som fungerar bra på de torrare banorna. Svänger sent och inte så mycket.
Grupp 5 är uretanklot som är vanligast bland tvåhands eller för de kortaste profilerna. Svänger väldigt tidigt och jämnt.
Grupp 6 är kloten som svänger minst, bra på snustorra underlag och bäst som nybörjarboll, vanligaste typen som spärrboll för alla typer av spelare.

Säkert köp från Sveriges största bowling klotshop. Öppet köp och vill du ha hjälp få klotet borrat finns det många sätt även om du skulle vara långt från Malmö. Hör med din klotborrare eller kontakta mig.

Objektsnr 627968916

Visningar 199

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 29 mar 21:05

15 lbs Black Urethane Hammer Bowling klot Grupp 5 Bowlingklot

Slutpris

|

1 801 kr

Auktionen är avslutad

Trotter... vann auktionen

StrömsBowlingshop

Malmö, Sverige

5.0

StrömsBowlingshop

Företag

Toppsäljare

788 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?