Beskrivning

iPhone 12/12 Pro Silikonskal med MagSafe
Apple MagSafe silikonskal är tillverkat av förstklassigt silikon och känns silkeslent att röra vid. Fodret på insidan är tillverkat av mikrofiber vilket gör skalet mycket stryktåligt. Det täcker volymknapparna, sidoknapparna och följer din telefons kurvor likt ett andra skinn utan att påverka vikten särskilt mycket. Produkten finns i många olika färger. Den här varianten i svart får din telefon att se elegant ut, speciellt om färgen matchar din övriga utstyrsel.

Felfri trådlös laddning
Vårt iPhone-silikonskal med MagSafe har inbyggda magneter vilka passar de senaste iPhone-modellerna perfekt (iPhone 12 och senare). Den här mekanismen ger snabbare och smidigare trådlös laddning – bara lägg telefonen mot din MagSafe-laddare med silikonskalet fortfarande på. Skalet fungerar också med vilken annan Qi-certifierad laddare som helst, så du behöver inte oroa dig över kompatibiliteten.

Skyddar från insidan och ut

Apples Silikonskal med MagSafe skyddar din telefon från utsidan mot repor, damm och stötar. Det inre mikrofiberfodret är heltäckande och går ända ut till kanterna för att även skydda sidoknapparna. Dessutom så är skalet designat så att det finns ett litet avstånd mellan ytan och skärmen, så att inte skärmen blir repad när telefonen ligger med framsidan neråt.

Utmärkt grepp
Det här skalet känns inte bara superlätt att hålla i, det är också ett av de bästa mobilskalen på marknaden och har ett otroligt bra grepp – det är osannolikt att telefonen glider ur din hand. Dessutom så är materialet sådant att din telefon med lätthet glider in och ut ur din jeansficka eller handväska.

Lätt att rengöra

Materialet som används i detta skyddande skal drar inte åt sig damm och smuts; till och med om det har hamnat direkt på marken så är det lätt att bara borsta det rent. Skalets utsida kan inte heller ta skada av vatten. Allt sammantaget så innebär det att ditt MagSafe-silikonskal kommer att se ut som i nytt i flera år framöver.

Egenskaper:
- Kompatibel med: Apple iPhone 12 &12 Pro
- Färg: Svart
- Inbyggda magneter för snabbare trådlös laddning
- Tillverkad av förstklassigt silikon
- Toppkvalitet
- Utmärkt grepp
- Avbryter inte Apple Pay-funktioner
- Tål att tappas

Objektsnr 630050910

Visningar 70

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 20:26

iPhone 12/12 Pro skal med MagSafe

Utropspris

|0 Bud

10 kr

Auktionen avslutades utan bud

Någon annan har föreslagit 20 kr.

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?