Beskrivning

Denna iPhone skal är en högkvalitativ produkt som är tillverkad av material av högsta kvalitet och är utformad för att skydda din iPhone från repor, stötar och andra dagliga slitage.

1. Snygg design: Ditt iPhone skal har en stilren och elegant design som gör att din iPhone ser professionell och modern ut samtidigt som den skyddas från skador.

2. Hållbarhet: Skalet är tillverkat av högkvalitativt material som är hållbart och kommer att skydda din iPhone under lång tid.

3. Passform: Skalet har en perfekt passform för din iPhone och har utskärningar för alla portar och knappar på din iPhone. Detta gör det enkelt att använda din iPhone samtidigt som den är skyddad.

4. Lätt att installera: Ditt iPhone skal är enkelt att installera och ta bort, vilket gör det enkelt att byta mellan olika skal eller ta av skalet för att rengöra din iPhone.

5. Prisvärt: Ditt iPhone skal erbjuder hög kvalitet till ett överkomligt pris, vilket gör det till ett utmärkt val för alla som vill skydda sin iPhone utan att spendera för mycket pengar.

Objektsnr 630572360

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 16:28

IPhone 13 skal

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?