Beskrivning

En återskapning av den klassiska 8-bitsdatorn Sinclair ZX Spectrum, här i form av ett USB-tangentbord som enligt förpackningen är kompatibelt med PC, Mac, kompatibla Android-telefoner/läsplattor och Smart-TV:s. Det står inte vilka exakta Windowsversioner eller Android/TV-modeller enheten är kompatibel med och jag lämnar inga garantier för att den fungerar i just din dator/telefon/läsplatta utan hänvisar till den information som finns tillgänglig på nätet.
Produkten är ny och oanvänd i det avseendet att den har aldrig använts förutom när jag kopplade in den direkt efter köp för att konfigurera den; när enheten såldes så var den nämligen låst till ett s.k. Game Mode, vilket innebar att vissa tangenter på tangentbordet inte gick att använda fullt. Jag låste därför upp enheten till QWERTY Mode vilket gör samtliga tangenter blir funktionella och den kan användas som ett riktigt tangentbord. Enheten är kompatibel med en app som fortfarande finns tillgänglig för nedladdning via tillverkarens hemsida (appen finns även i webb-version direkt på hemsidan) om man vill göra ytterligare ändringar i inställningarna eller spela de olika spelen som tydligen på något vis ska kunna gå att spela direkt via appen.
Om enheten skall användas trådlöst krävs 2 st AA-batterier (ingår ej). Om enheten används via den inkluderade USB-kabeln behövs inga batterier.
Observera att jag inte erbjuder någon support på elektroniska produkter efter avslutat köp, var vänlig och respektera detta.

Skickas spårbart med PostNord.

Jag erbjuder samfrakt vid flera köp.

Objektsnr 627874475

Visningar 335

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 14:16

The Recreated Sinclair ZX Spectrum Bluetooth/USB-tangentbord, PC/Mac/Android/TV

Slutpris

|

570 kr

Auktionen är avslutad

F_Edman vann auktionen

MinaMusikDVD

Gnesta, Sverige

5.0

MinaMusikDVD

Verifierad

Toppsäljare

1 132 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?