Beskrivning

Nytt
Ord pris 1300kr

BoboVR S3 Pro Super Strap för Meta Quest 3 för oöverträffad komfort och långvarig speltid.

Ny batteridesign BoboVR B100 – 10000mAh
Aktiv ventilering
Hög komfort

Med BoboVR S3 Pro Super Strap tar du din spelupplevelse till en helt ny nivå. Detta innovativa VR tillbehör från BoboVR är utformat för att fungera sömlöst med din Meta Quest 3 och erbjuder avancerade funktioner för att förbättra ditt VR-spelande. Tack vare ett BoboVR B100 batteri på 10000maH kan du njuta längre av varje spelsession.

Aktiv ventilation
S3 Pro har ett inbyggt ventilationssystem som använder tyst teknik för att hålla luften runt huvud och ansikte sval och behaglig, detta även under långa spelsessioner. Tack vare flexibla justeringsmöjligheter har du möjlighet att justera vindhastigheten enligt en 100-gradig skala. Detta ger dig optimal spelkomfort vid varje speltillfälle. Du justerar enkelt ventilationssystemet med hjälp av det smarta vredet.

Tack vare detta aktiva ventilationssystem hålls du alltid sval samtidigt som du får en immfri spelupplevelse.

Huvudbandet har ett aktivt ventilationssystem som alltid håller dig sval under spel.

Ökad batterikapacitet
Detta helt nya B100 batteri erbjuder en kapacitet på hela 10000mAh, vilket är en ökning med 92% jämfört med BoboVR B2-batteriet.

Batteriet är lika litet och smidigt som sin föregångare och trots den ökade kapaciteten har vikten bara ökat med 28% (till 140g).

Tack vare den högre utgångseffektiviteten får du dubbelt så mycket användbar kapacitet.

Detta är således ett kraftfullt batteri i litet format som ger dig många härliga speltimmar.

BoboVR S3 Pro Super Strap för Meta Quest 3 ger tack vare det helt nya BoboVR B100 batteri mer tid för spel.

Komfort och design i toppklass
Att BoboVR skapar snygga huvudband med hög komfort är inget nytt. De har även här kombinerat funktion och design på ett bra sätt. Att använda BoboVR S3 Pro är bekvämt och tack vare de mjuka kuddarna är de bekväma även vid längre spelsessioner.

De medföljande Honeycomb-dynorna förhindrar dessutom att headsetet glider på huvudet. Honeycomb dynorna passar extra bra till spel med hög aktivitet eftersom dynorna får bra fäste mot håret och därmed inte glider. Detta är inte bara ett huvudband som sitter bekvämt när du spelar. Detta huvudband tillåter dig även att ligga på soffan och njuta en video utan att störas av tryck.

Designen av ventilationen har tagit inspiriation från en flygmotorsturbin, vilket ger detta huvudband det där lilla extra.

Objektsnr 629614212

Visningar 149

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 15:22

BOBOVR S3 Pro Super Strap – Huvudband med batteri för Meta Quest 3

Såld för

769 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

tmux

ÅKERSBERGA, Sverige

5.0

tmux

Företag

Toppsäljare

571 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?