Beskrivning

"Upplev den ultimata ljudupplevelsen med Woojer Edge Model WJR E101!

En helt ny dimension av ljud med Woojer Edge Model WJR E101. Denna enhet tar din upplevelse till nästa nivå genom att leverera en kraftfull och immersiv känsla av ljud som du kan känna på riktigt.

Oavsett om du är en entusiastisk gamer, musikälskare eller filmfantast kommer Woojer Edge att förvandla din upplevelse. Känn varje explosion, varje beat och varje rörelse genom din kropp med precision och realism som du aldrig tidigare upplevt.

Anslut den till din spelkonsol, dator, mobiltelefon eller TV och låt dig bli fördjupad i en värld av ljud.

"Observera: Produkten saknar en laddare och eventuellt några andra tillbehör, men dessa kan enkelt köpas till till ett överkomligt pris.

I utmärkt skick, knappt använd, lägger sjysst pris för det fattas laddare.

Många känner inte till vad detta är, men jag har testat liknande själv när jag tittade på Avatar 2. Aldrig upplevt en film på det sättet! gå in och läs lite om vad enheten kan göra - det är otroligt coolt.

Gör ett fynd till ett bra pris här hos mig istället för att köpa nytt i butiken till överpris."

"Testat och kontrollerat efter min förmåga, efter den informationen lägger jag egen bedömning på annonsen.

Ha i åtanke att jag inte är någon expert! Känn er fria att skriva om det är någonting mer ni vill att jag kollar innan ni lägger bud.

Skulle det mot förmodan vara något jag har missat eller om ni känner er missnöjda, så har jag inga problem att göra återköp upp till 2 veckor efter ni mottagit ert köp!

Det ni ser på bilden är det som medföljer!

Varan skickas inom 5 dagar efter köp!

"Upplev Tradera på ett nytt sätt! Lägg till mig och följ mina nya auktioner varje månad för spännande fynd och oväntade skatter. Missa inte chansen att vara med på äventyret – klicka på 'Följ' nu!"

Lycka till."

Objektnr 632870773

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 13:45

"Upplev Häftigt Gamingljud med Woojer Edge Model WJR E101 - (Lågt Pris nyskick)

Såld för

700 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?