Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

800W infraröd återflödesugn, 100% arbetscykel, 0-280°C arbetstemperatur.

Detta är en mikroprocessorstyrd återflödesugn som fungerar automatiskt via en mikrodator.

Den kan användas för att automatiskt "flöda om" lödning för att korrigera dåliga lödfogar, ta bort eller ersätta dåliga komponenter och komplettera små tekniska modeller eller prototyper.

Temperaturen är mycket exakt även med snabb infraröd strålning. Förinställda uppvärmningslägen tillhandahålls för extra bekvämlighet.

- Bekväm storlek på lödningsområde

-8 temperaturparametervåg

- Snabbt och pålitligt kylsystem

- Handtag i rostfritt stål av hög kvalitet

-Lätt att använda LCD-skärm

Huvuddrag:

- effektivt svetsområde,
Denna infraröda återflödesugn är klassad till 800W. Med en maximal effektiv svetsarea på 80 x 235 mm (7,1" x 9,25"), kan flera paneler svetsas samtidigt för hög effektivitet.

- telefonuppvärmningsfunktion,
Åtta temperaturparametervågformer tillhandahålls för ditt val. Temperaturarbetsstadier: förvärmning, uppvärmning, svetsning, värmekonservering, kylning.

- forcerad kylfunktion,
För att förhindra överhettning håller den en konstant temperatur och garanterar din säkerhet. Denna reflow-ugn har uppgraderats med effektiva kylhål och rökutsläpp.

- humaniserad design,
Det genomskinliga fönstret låter dig observera den interna svetsprocessen när som helst. Handtag i rostfritt stål av hög kvalitet ger jämn komfort.

- Enkel kontrollpanel,
Panelmanövreringen av denna återflödeslödmaskin är enkel. Du kan justera efter din applikation och olika material.

-fler användning,
Denna reflow lödmaskin är idealisk för att härda lim, hantera värmeåldring av kretskort, reparera PCB och mer för att möta dina dagliga DIY-behov.

Produktspecifikationer:

Märkeffekt: 800W

Maximal effektiv svetsarea: 7,1" x 9,25"/180 x 235 mm

Strömförsörjning: 220V, 60/50Hz

Temperaturområde: 0°C-280°C

Cykeltid: 1 till 8 minuter

Nominell arbetscykel: 100 %

Paket innehåll:

1 x Infraröd återflödesugn

Funktioner och detaljer:

-Bekväm lödarea: Stort lödområde upp till 180 x 235 mm (7,1 x 9,25 tum) för hög effektivitet. Den kan svetsa enkla och dubbla PCB-kort i olika förpackningsformer som CHIP, SOP, PLCC, QFP och BGA.

-8 temperaturparametervågor: 8 fördefinierade lödcykelparametrar, som automatiskt kan slutföra hela lödningsprocessen från förvärmning, blötläggning, återflöde till kylning. Du kan också välja exakta temperaturparametervågor för olika material.

-Snabbt och pålitligt värmeavledningssystem: Unika ventiler är designade för exakt och jämn temperatur. Dessutom har denna reflow lödmaskin en rökavgasöppning som kan anslutas till ditt avgasrör för att driva ut skadliga ångor.

- Handtag i rostfritt stål av hög kvalitet: transparent fönster för bekväm och säker observation av varje steg i processen. Handtaget gör det också lätt att transportera till vilken plats som helst. Jobba var som helst, när som helst.

-Lättmanövrerad LCD-skärm: Den digitala LCD-skärmen är tydlig och lätt att läsa. Det fullständiga digitala styrsystemet kan realisera exakt kontroll och temperaturobservation i realtid under svetsprocessen.

Objektsnr 578423968

Visningar 594

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

800W 0-280°C Stationär IR återflödesugn med LCD-skärm, kylventiler, rökventiler

Pris

3 029 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

164 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?