Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna Precision Linear Scale with DRO Display Kit innehåller två precision linjära skalor i längderna 250 mm/10" och 1000 mm/40". Upplösningen är 5 um (0,0002") vid 20°C.

Precision linjär skala med digital avläsning används i stor utsträckning på fräsmaskiner, borrmaskiner, slipmaskiner, svarvar, profilprojektorer, mikroskop, videomätmaskiner, rörelsekontroll, positionsövervakning och koordinatmätning arbetsbordsmonitor, mekanisk kontroll.

-Premium kvalitet och LED

-Smarta funktioner

- Inkluderar fäste och skruvsats

-Standard signallinje

Huvuddrag:

- Hållbar konstruktion,
Den digitala displayens kropp är gjord av högkvalitativ plast, motståndskraftig mot friktion. Skalakroppen applicerar en aluminiumprofil som är vibrationsdämpande.

- LED-skärm med låg energiförbrukning,
Fräsmaskinens display antar LED-skärm, som har lägre strömförbrukning, sparar mer energi och är mindre i storlek, lättare i vikt och längre livslängd.

- en mängd specialfunktioner,
Produkten har en mängd olika specialfunktioner: bearbetning av perifera hål, bearbetning av foderhål, bågbearbetning, fasbearbetning, fasbearbetning, bearbetning av omvänd borrning, etc.

- enkel installation,
Digitala svarvar kommer med alla tillbehör för effektiv installation och drift. Denna linjära våg har flera monteringshål för att säkra fästets position och ytterligare monteringsdetaljer.

-3M signalkabel,
Den vanliga 3-meters signallinjen antar en helt sluten vågledare, som har hög flexibilitet och böjmotstånd.

-Brett utbud av applikationer,
Den absoluta DRO och linjära skalan är lämpliga för fräsmaskiner, borrmaskiner, slipmaskiner, svarvar, profilprojektorer, mikroskop och videomätmaskiner.

Produktspecifikationer:

Antal yxor: 2 axlar

Display: 8 siffror

Livslängd: 5 miljoner gånger

Insignal: TTL fyrkantsvåg EIA-442

Insignalfrekvens: 100KHZ

Upplösning: 5 um/0,0002" vid 20°C

Linjär skala kabellängd: 3 m/10 fot vardera

Tangentbord: Tryckkänsligt

Paket innehåll:

1 x 2-axlig digital displaymätare

1 x 250 mm/10" linjär skala

1 x 1000 mm/40" linjär skala

1 x sköld

1 x monteringstillbehörssats

1x manual

Funktioner och detaljer:

- Premiumkvalitet och LED: Den linjära kodarkroppen är gjord av högkvalitativ plast för hög hållbarhet. Den linjära skalan antar skalkropp av aluminiumprofil, som är mer motståndskraftig mot oxidation. Dessutom antar svarvinstrumentet 8-bitars LED-high-definition digitalt rör, och displayeffekten är mer naturlig.

-Intelligent funktion: svarvläsning är utrustad med en mängd olika intelligenta funktioner: SDM 200-gruppminne, spårbearbetning, avstängningsminne, 1/2-centrering, cirkulär borrning, snedborrning, ABS/INC-läge tillval, R/D-funktion etc. .

- Fäste och skruvsats ingår: Personliga komponenter ingår i den digitala frässatsen för enkel installation och drift. Svarvvågen har ett slitsat ändblock, vilket är bekvämare för användare att installera, använda och underhålla.

-Standard signaltråd: Denna linjära skala med hög precision kommer med en 3 m signaltråd. Signalkablar skyddas av flerlagers skärmade ståltrådar och mjuka metallmantel. Den har utmärkt vattentät och anti-interferensprestanda.

- Brett användningsområde: Den linjära precisionsskalan med digital avläsning är lämplig för fräsmaskiner, borrmaskiner, slipmaskiner, svarvar, projektorer, mikroskop. Du kan använda den för rörelsekontroll, positionsövervakning, koordinatmätning och mer.

Objektsnr 606199932

Visningar 1 623

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

2-axlig digital avläsning med 250mm och 1000mm linjära skalor, lättinstallerad

Pris

2 759 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

164 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?