Beskrivning

nya, oanvända
färg: Svart

Passar ljudkänsliga & för att lättare kunna fokusera.
Ljuddämpning som behåller ljudkvaliteten!
Volymjustering 11 dB eller 24 dB.
Proppar ingår i både silikon & minnesskum i storlekar XS-XL.
Inga batterier eller elektronik, ingen laddning krävs!

dBud hörselproppar med akustiska filter som dämpar ljudet i två olika nivåer (11 dB eller 24 dB). Filtren ger mycket god ljudåtergivning men lägre ljudnivå. dBud bidrar till att lättare kunna fokusera när koncentration krävs som i skolan, eller på jobbet. Passar för ljudkänsliga och vid behov av att avskärma sig eller för att lättare slappna av. dBud är designade för att dämpa ljud – inte ta bort det helt och ska inte förväxlas med brusredcerande hörlurar. dBud har helt och hållet mekanisk ljuddämpning med akustiska filter, innehåller ingen elektronik eller batterier som måste laddas.

Med den lägre ljuddämpningen (11 dB) är det fortfarande möjligt att uppfatta tal på nära håll. Den högre dämpningen (24 dB) fungerar som hörselskydd och skonar din hörsel i bullriga miljöer som till exempel konserter utan att kompromissa med ljudkvaliteten. Ändra enkelt mellan de två lägena med ett skjutreglage utan att behöva ta ur dina dBud ur örat.

För att passa olika öron och behov ingår toppar i både minnesskum som formar sig efter dina öron (S, M, L) samt toppar i silikon (XS, S, M, L, XL). Passar även de flesta tonåringar och vuxna med smala hörselgångar.

En tunn bärrem och etui för förvaring ingår. Magneter håller ihop dina dBud när de inte används så de inte tappas bort.

Objektnr 633532303

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 19:08

Hörselproppar dBud

Utropspris

|0 Bud

390 kr

Slutar om

BENCH76

Spånga, Sverige

4.9

BENCH76

Verifierad

Toppsäljare

477 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?