Beskrivning

Skärmen är i bra skick men har några mindre repor på skärm foten. Den fungerar utan problem (köptes 2020) och kommer med strömkabel och HDMI kabel. Skärmen har blåljus filter inställning, och automatiskt ljusstyrka justering via en sensor under skärmen.

Model BL2480T
Ord. Pris 3200 SEK

Meddela vid frågor eller om flera bilder önskas.

Från BenQ hemsida:

BL2480T är en ramlös 24-tums Full HD IPS-skärm med utmärkt bildkvalitet och en ergonomiskt korrekt design. Det är det idealiska valet för människor som sitter länge framför skärmen varje dag, både vad gäller design och funktionalitet. BenQ’s exklusiva Eye-care teknologi omfattar Brightness Intelligence och Low Blue Light, som tillsammans säkerställer en bekväm och optimal användarupplevelse.

ISP-teknologi med bred betraktningsvinkel
IPS-teknologi (In-Plane Switching) ger exakt färg- och bildåtergivning från vinkel som helst. En betraktningsvinkel på hela 178° är idealisk för att gå igenom arbetet på skärmen tillsammans med andra.

Ergonomiskt korrekt design
Det är enkelt att justera skärmens höjd, rotation, lutning och vridning optimalt efter din arbetsplats så att du får de bästa förutsättningarna för att arbeta.

Innehållsoptimering med perfekta bilder
Brightness Intelligence-teknologin upptäcker innehållets intensitet för att göra mörka områden tydligare utan att överexponera bildens ljusa delar.

Undvik ansträngda ögon i vilken belysning som helst
Brightness Intelligence-teknologin känner av ljusförhållandena i din omgivning och justerar dynamiskt skärmens ljusstyrka för att ge dig de mest behagliga arbetsförhållandena.

Low Blue Light-teknologi
BenQ’s unika Low Blue Light-teknologi minskar mängden skadligt blått ljus för att undvika ansträngda eller irriterade ögon.

Objektsnr 628046509

Visningar 306

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 17:18

24” BenQ datorskärm med EyeCare Technology (och low blue light)

Slutpris

|

920 kr

Auktionen är avslutad

Jesperpedin vann auktionen

court

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

34 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?