Beskrivning

Samsung C34H890 34" Ultrawide Välvd Gaming WQHD är en imponerande skärm som tar din spelupplevelse till nya höjder. Här är varför du borde överväga denna fantastiska skärm:

  1. Ultrabreda 34-tumsformatet: Med en 21:9 ultrabred aspektförhållande ger denna skärm dig mer utrymme att arbeta och spela. Oavsett om du redigerar bilder, multitaskar eller dyker in i ditt favoritspel, kommer den breda skärmen att förvandla din arbetsstation till en visuell fest.
  2. Skarpt WQHD-upplösning: Med dubbelt så många pixlar som Full HD får du en skarp och detaljerad bild. Oavsett om du tittar på film, spelar spel eller arbetar, kommer den höga upplösningen att göra varje pixel levande.
  3. Elegant kurvatur: Den välvd designen ger en mer engagerande visuell upplevelse. Du kommer att känna dig omsluten av skärmen, vilket ger en känsla av närvaro och djup.
  4. Anslutningsmöjligheter: Med USB Type-C-porten kan du enkelt ansluta dina enheter och överföra data samtidigt som du laddar. Dessutom har den HDMI- och DisplayPort-ingångar för flexibilitet.
  5. Kontrast och färgprecision: Med ett kontrastförhållande på 3 000:1 och 99,5% sRGB-färgnoggrannhet får du mörka svarta nyanser och levande färger.
Sammanfattningsvis är Samsung C34H890 en skärm som kombinerar stil, prestanda och funktionalitet. Perfekt för både arbete och spel. Missa inte chansen att förbättra din visuella upplevelse med denna imponerande skärm!

Objektsnr 631373530

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 01:15

Samsung C34H890 34" Ultrawide Välvd Gaming WQHD

Pris

8 499 kr

MrPopo

Lund, Sverige

4.8

MrPopo

Verifierad

83 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?