Beskrivning

14 Dagar öppet köp

Kvitto + 90 Dagars garanti


"Dell UltraSharp U2417H är en högkvalitativ 24-tums bildskärm som levererar enastående bildkvalitet och precision för en mängd olika användningsområden. Med sin Full HD-upplösning på 1920 x 1080 pixlar, IPS-panelteknologi och breda betraktningsvinklar är denna skärm idealisk för både professionella och hemmabrukare som kräver hög bildkvalitet och detaljerad visning. Den slimmade och eleganta designen gör den perfekt för skrivbordsmiljön, medan dess ergonomiska justeringsmöjligheter ger användarna möjlighet att anpassa skärmen efter sina individuella behov. Oavsett om du arbetar med grafik, tittar på multimedia eller spelar spel, erbjuder Dell UltraSharp U2417H en imponerande visuell upplevelse."

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Dell UltraSharp U2417H är utrustad med flera anslutningsmöjligheter för att möta olika behov och användningsscenarier. Här är några av de vanligaste anslutningarna på denna bildskärm:

1. **HDMI-ingång**: HDMI-porten möjliggör anslutning till externa enheter såsom datorer, bärbara datorer, spelkonsoler och mediaspelare med HDMI-utgång.

2. **DisplayPort-ingång**: DisplayPort-anslutningen erbjuder hög bandbredd och hög bildkvalitet och används ofta för att ansluta till moderna datorer, arbetsstationer och grafikkort.

3. **Mini DisplayPort-ingång**: Mini DisplayPort-porten är en mindre version av DisplayPort och används för att ansluta till bärbara datorer och andra enheter med Mini DisplayPort-utgång.

4. **USB-hub**: Dell UltraSharp U2417H har en inbyggd USB-hub med flera USB 3.0-portar, vilket gör det möjligt att ansluta och ladda USB-enheter som tangentbord, mus, externa hårddiskar och USB-minnen direkt till skärmen.

5. **Audio-utgång**: En 3,5 mm ljudutgång finns för att ansluta hörlurar eller externa högtalare för ljuduppspelning från enheter anslutna till skärmen.

6. **Daisy Chain-ingång**: Vissa modeller av Dell UltraSharp U2417H stöder Daisy Chain-ingång, vilket möjliggör anslutning av flera skärmar i serie via DisplayPort för att skapa en utökad skrivbordsupplevelse.

Dessa anslutningsalternativ gör Dell UltraSharp U2417H mycket mångsidig och lämplig för olika användningsscenarier och arbetsmiljöer.

Objektsnr 630071870

Visningar 126

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 02:41

Dell UltraSharp U2417H | 24 Tum Full HD 1920*1080

Pris

1 700 kr

TanisElektronikAB

Stockholm, Sverige

4.8

TanisElektronikAB

Företag

Toppsäljare

495 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?