Beskrivning

Den är i nyskick, är alltid väldigt försiktig med mina skärmar. Finns inte en repa på den. Alltid rengjord endast med anpassad skärmrengöring och fiberduk.

Snabbfakta

  • Skärm diagonal 27 "
  • Upplösning 3840 x 2160 pixels
  • Native bildförhållande 16:9
  • Paneltyp IPS
  • Max uppdateringsfrekvens 60 Hz
  • Pekskärm Nej
  • Skärmform Platt
  • Inbyggd USB-hubbJa
  • Energieffektivitetsklass (SDR)F
  • Gränsssnitt för panelmontering100 x 100 mm
  • Inbyggd kamera Nej
Produktiv, exakt och kraftfull

Produktegenskaper

  • Bredare arbetsyta och verklighetstrogen detaljrikedom med UHD-upplösning
  • IPS-panelen bevarar färgintensiteten och skärpan över hela skärmen
  • Thunderbolt 4-port för upp till 90W strömförsörjning, data och bildsignal mellan enheter

Samsung ViewFinity – en ny standard för hög upplösning

Produktiv, exakt, kraftfull. Samsungs ViewFinity levererar innovativa upplevelser som kan frigöra potentialen hos yrkesverksamma, innehållsskapare och till och med grafiska designers, med teknik som ger liv åt alla visioner som aldrig förr.

Djupare detaljer för kreativ tydlighet

UHD-upplösning och IPS-panel
Se minsta detalj med maximal skärpa. Med fyra gånger fler pixlar än Full HD visas varje detalj med större djup, medan mer plats på skärmen ger dig möjlighet att använda många program samtidigt och njuta av 4K-upplösning både dag som natt. Monitorerna i S-serien har en IPS-panel som ger kristallklar färgkvalitet och en bred betraktningsvinkel på 178°.

Färguttryck på proffsnivå

Färgomfång 98% (DCI-P3)
Visa upp fler färger för större effekt. S8 har nu ett utökat färgsortiment som stöder upp till 98 % av DCI-P3, vilket ger fylligare och mer levande färger i varje projekt. Med precision på proffsnivå kan grafiska designers och andra kreatörer leverera fullständig precision utan kompromisser.

Fylligare och mer förfinade nyanser

DisplayHDR 400
Visa mer med alla nyanser HDR-stöd bjuder på ett mycket brett dynamiskt omfång av mörka och ljusa nyanser på skärmen. Mörka områden är fylligare och mer definierade medan ljusa områden är ännu ljusare och intensiva för skarp och detaljrik upplösning för en enastående tittarupplevelse.

Klart även under dagen

Matt skärm
Redigera och granska innehåll tydligt även i starkt dagsljus. Med världens första bländfria bildskärm som certifierats av UL, gör Matte Display-tekniken det möjligt för professionella användare att granska och redigera med konsekventa nivåer av ljusstyrka och färger även utan skärmhuv.

Ett ultimat nav för mångsidig användning

USB Type-C och LAN-port
Slipp kabeltrassel och förbli ansluten. Ladda din bärbara dator och överför data med en enda USB Type-C-kabel med 90 W-laddning för mindre anslutningsröra på din arbetsplats. Den extra LAN-porten gör att en bärbar dator utan port enkelt kan anslutas till monitorn för Ethernet-användning.

Gör plats för fler uppgifter

Med PBP kan du visa indata från två samtidiga källor med nativ upplösning, vilket gör att du kan granska två projekt eller köra två program. Använd PIP för att ändra storlek på en andra källa till upp till 25 % av skärmen, så att du kan arbeta med en uppgift samtidigt som du övervakar en annan.

Mindre ansträngning för ögonen

TUV-certifierad Intelligent Eye Care
Slipp anstränga ögonen. För i mörka miljöer justeras ljusstyrkan och färgtemperaturen automatiskt. Med TUV-certifierad synkomfortteknik skyddar Samsung ögonen mot starkt blått ljus med Eye Saver Mode och flimmerfri funktionalitet.

Maximera komforten, minimera störningarna

Ergonomisk design
Placera bildskärmen för optimal komfort. Ramlös design, VESA-monteringskompatibilitet och möjligheten att luta, vrida och rotera låter dig montera bildskärmen i alla miljöer. Dessutom tar det slimmade och kompakta metallstativet upp mindre skrivbordsutrymme för en ren och smidig installation.

För en hållbar framtid

Eco Package & Eco Saving Plus
Återanvänd den miljövänliga FSC-certifierade förpackningen till praktiska verktyg eller lämna den till återvinningen. Samsungs monitorer är globalt certifierade för energieffektivitet och har dessutom ett miljövänligt Plus-läge som sparar upp till 10 % mer energi samtidigt som de ger en ljusstark och levande bildkvalitet.

DisplayHDR 400

Objektnr 632264040

Visningar 337

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 15:39

Samsung ViewFinity S80T 27" 3840 x 2160pixels 16:9 IPS 60Hz

Slutpris

|

1 368 kr

Auktionen är avslutad

K-mann vann auktionen

rossi91

Örebro, Sverige

Verifierad

40 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?