Beskrivning

  • ENKELT ANSLUTEN: Anslut dina SATA III-hårddiskar eller SSD-diskar till din dator eller bärbara dator via USB Typ-A och få enkel åtkomst till de data de innehåller.
  • BÄST FÖRVARAT: Anslutningskabeln IB-AC703-U3 levereras med en förvaringsbox för din 2,5-tums hårddisk. Ditt lagringsmedium är alltid väl skyddat.
  • SNABB DATAÖVERFÖRING: Din data överförs med upp till 5 Gbit/s via USB 3.0 Typ-A. Dessutom är hårddisken direktmatad med ström.
  • PLUG & PLAY: Koppla in och kom igång! Ingen ytterligare drivrutin krävs för att din dator ska känna igen hårddisken. Mac- och Windows-system känner igen minnet omedelbart.
  • STATUS-LED: Du är alltid välinformerad med den integrerade statuslysdioden. En konstant blå lampa visar att minnet är anslutet, en blinkande lampa indikerar dataåtkomst.
Icy Box Ext HDD-fodral är ett praktiskt tillbehör för att ansluta en extern hårddisk till din dator via USB 3.0-porten. Fodralet är kompatibelt med 2,5-tums hårddiskar med SATA-anslutningar, vilket gör det enkelt att ta med sig hårddisken på resan eller ansluta den till en annan dator. Med USB 3.0-anslutningen får du snabba dataöverföringshastigheter på upp till 5 Gbps. Icy Box Ext HDD-fodralet är ett måste för alla som letar efter en enkel och praktisk lösning för att ansluta en extern hårddisk till sin dator.

Objektsnr 626207454

Visningar 64

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 8 apr 21:37

Extern HDD SSD Case USB 3.0 SATA Enclosure 2.5" Hårddisk kabinett USB 3.2 Gen 1

Pris

149 kr
Annonsen är avslutad

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?