Beskrivning

Översatt av

Produkter skickas från Stockholm. Levereras av PostNord, leverans inom 2-4 dagar.
Alla produkter är 100% nya produkter och ger 21 dagars kvalitetssäkring. Om du inte är nöjd med produkten har du rätt att återbetala och returnera produkten.


    • Snabba åtkomst till en SATA SSD ELLER HDD: Lägg till enhetsutrymme till din bärbara dator genom att ansluta till en SATA 2,5 "SATA SSD eller HDD med hjälp av denna SATA till USB-kabel. Du kan ansluta till en extern enhet t0: lägga till lagring, utföra säkerhetskopior, skapa diskbilder , implementera återhämtning av data och överföra innehåll till din bärbara dator.
    • Snabba överföringshastigheter med UASP: SATA till USB-adaptern stöder USB 3.0-dataöverföringshastigheter på 5 Gbps. Men du kan uppleva överföringshastigheter upp till 70% snabbare än konventionell USB 3.0 när du är ansluten till en dator som också stöder UASP
    • ANSLUTA FRÅN NÅGON: Hårddiskens USB-adapter är en bärbar lösning som smälter bort fint i en bärbar väska utan extern ström krävs
      SPARA TID: Hårddisköverföringskabeln gör att du enkelt kan byta mellan enheter utan att behöva installera enheten i ett kapsling. Det är plug-and-play och kräver inte drivrutiner.
  • Förpackning: 1st USB 3.0 till Sata Extern Hårddisk Adapter

Objektsnr 628348794

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 20:37

USB 3.0 till Sata Extern Hårddisk Adapter

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Auktionen avslutades utan bud

LiYuu

Stockholm, Kina

4.9

LiYuu

Verifierad

Toppsäljare

1 849 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?