Beskrivning

Yale smartlock.

Oanvänt ligger i kartong

Se bilder

Nypris ca 3495.kr

Yale Linus Home silver är ett smart lås för lägenheten, det monteras över det nuvarande vredet på dörrens insida och ger dig tillgång till en bekvämare och tryggare vardag. Låset kommunicerar med hjälp av Bluetooth & Wifi. Ställ in automatlåsning så slipper du fundera på om du låste eller ej när du stängde dörren. Upplåsningen sköter du enkelt via Yale Access appen i din mobil eller med hjälp av Yale Smart Keypad som ger dig möjlighet att öppna med kod. Alternativt låt dörren låsa upp sig själv när du kommer hem med hjälp av geofencing. Nyckeln till din låscylinder kan du också använda i nödfall.

Låset kopplas upp med hjälp av den medföljande Yale Connect Wifi bryggan, så att du enkelt kan låsa och låsa upp på distans. Du kan även skicka digitala accesser till vänner och bekanta i Yale access appen samt få notiser när det sker aktiviteter i låset. Det finns även möjlighet att schemalägga låset kopplade till tjänster, det är dessutom förberett för Home Delivery tjänster.

Detta digitala lås passar till dörrar med cylinderlås som har oval eller rund cylinder av skandinavisk modell och låshus med 90 rep 360 graders nyckelvridning. Yale Linus passar i princip alla dörrar då inget ingrepp i dörren görs.

Låset har en automatiskt låsning, och en DoorSense, som berättar om dörren är öppen eller stängd, den är dessutom väldigt smidig att installera. Yale Linus ersätter endast vredet på insidan, då inget utbyte av låshus eller ingrepp på dörrens utsida krävs är det den ultimata lösningen när du vill kombinera möjlighet till mekanisk öppning med ett digitalt lås.

Låset är kompatibelt med Alexa, Google Home, Apple HomeKit, IFTTT, Air BnB och Philips hue.

Medföljer i paketet
Yale Linus Skandinavisk modell
Montagesats passar både rund & oval cylinder
DoorSense magnet
Yale Connect Wifi brygga
4x AA batterier

Teknisk information
Färg: Silver
Batteri: 4x AA-batterier
Kopplar upp till telefonen: via Bluetooth
Kopplar upp till nätverket: via Yale Connect
Bredd: 58 mm
Djup: 58 mm
Längd: 150 mm
Vikt: 623 g
Maxvstånd från Yale Connect: 3 m

Låsklass: SSF 3522 2A

Betalning inom 2.dagar annars läggs annons upp igen

Använder traderas betalnings system

Välkommen

Objektnr 632028670

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 22:51

YALE SMARTLOCK SILVER

Såld för

2 250 kr
Annonsen är avslutad

Gus12

STOCKHOLM, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

325 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?