Beskrivning

Korrugerade fästelement, även kända som vickande spikar eller häftklamrar, är ett populärt val för träarbetare och snickare när det gäller att foga ihop träbitar. Dessa små men kraftfulla fästelement har flera fördelar, inklusive snabb installation, hög hållfasthet och mångsidighet.
Användning av korrugerade fästelement:
- Använd en korrugerad pistol: Även om det är möjligt att installera korrugerade fästelement för hand, kan användning av en specialiserad pistol göra processen mycket snabbare och enklare. Se till att du väljer en pistol som är kompatibel med storleken på fästelementen du använder.
- Förborra pilothål: För att undvika att klyva träet är det en bra idé att förborra pilothål som är något mindre än fästelementets diameter. Detta kommer att hjälpa fästet att greppa träet säkrare.
- Placera fästelementen jämnt: Korrugerade fästelement fungerar bäst när de är jämnt fördelade längs fogen. Sikta på ett avstånd på cirka 2" till 3" mellan varje fästelement.
- Undvik att överdriva fästelementen: Korrugerade fästelement ska köras in tills de ligger i nivå med träytan, men var noga med att inte köra dem för långt, annars kan de försvaga träfibrerna.
- Kläm ihop bitarna: För att säkerställa en tät fog, klämma ihop träbitarna innan du kör de korrugerade fästelementen. Detta kommer att hjälpa till att minimera eventuella rörelser eller förskjutningar under installationsprocessen.

Objektsnr 627941390

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 19:37

15mm Korrugerade Fästelement (Paket med 1500st)

Utropspris

|0 Bud

200 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?