Beskrivning

Från den Golden Globe-belönade skaparen av Grey's Anatomy kommer nu ABC:s nya succéserie Private Practice: The Complete First Season Extended Edition på DVD.

Livet i Seattle bleknar sakta bort medan den berömda kirurgen Dr. Addison Montgomery (Kate Walsh) planerar en omstart. Längtan efter ett enklare och soligare liv får henne att ta jobb på en hälsoklinik i LA tillsammans med sina gamla studiekamrater från läkarlinjen. Men är det verkligen rätt medicin?

Följ med Addison, det nyskilda paret Naomi och Sam Bennett som fortfarande jobbar ihop, snyggingen Pete Wilder, den alltid lika korrekta Dr. Charlotte King, nätsurfaren Cooper, den riktiga surfaren Dell och Violet Turner - en psykiater med egna problem. Symptom som kärlek, lust och dramatiska utspel avslöjar att de inblandade lider av svårartade hjärteproblem.

Du har en tid inbokad för att träffa en hel rad TV-stjärnor, bl a Taye Diggs, Amy Brenneman, Audra McDonald, Tim Daly, Paul Adelstein, KaDee Strickland och Chris Lowell i den första säsongens alla avsnitt. Du får också se ett aldrig tidigare visat bonusmaterial och inta den perfekta dosen av en modern livsstil som det inte verkar finnas någon bot mot.

Denna Dvd Box har Svensk Textning
SE BILD

Objektnr 265385807

Visningar 1 428

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

PRIVATE PRACTICE SÄSONG 1 (KATE WALSH,TIM DALY) 3-DISC DVD

Pris

25 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 847 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?