Beskrivning

När Hank Moody (David Duchovny) flyttar från New York till Los Angeles med sin familj har han en succédebutroman i bagaget och spås en lysande framtid som författare. Rättigheterna till boken har nyligen sålts till ett stort filmbolag som ska göra boken till film. Livet ser ljust ut för Hank. Men i Kalifornien blir inget som han tänkt sig.

Den plötsliga framgången gör Hank pressad. Flickvännen Karen (Natasha McElhone), som också är mamma till deras dotter Becca (Madeleine Martin), lämnar honom för en annan man och när det senare visar sig att Hanks briljanta bok förvandlats till en dålig romantisk film är både livskrisen och skrivkrampen ett faktum. Sakernas tillstånd förvärras också av att Karen, som han fortfarande är olyckligt kär i, snart ska gifta sig med sin nye pojkvän.

Hank faller in i en destruktiv livsstil med vackra kvinnor, alkohol och droger, något som leder honom allt djupare in i dekadensen, men som också, något oväntat, kan visa sig berika karriären. Hans trygga tillvaro rasar samman och likgiltigt accepterar han det. Men innerst inne inser Hank att han måste få fart på sin karriär igen och kanske viktigast av allt - få tillbaka sin familj.

Som en extra bonus innehåller boxen det första avsnittet av Showtimes jättesuccéserie "Dexter".

Denna Dvd Film har Svensk Textning

SE BILD

Objektnr 339764066

Visningar 1 257

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

CALIFORNICATION SÄSONG 1 (DAVID DUCHOVNY,NATASCHA MCELHONE) 3-DISC DVD

Pris

24 kr

Trollet 74

Katrineholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

5 719 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?