Beskrivning

COME WITH US ON A JOURNEY THROUGH TIME AND SPACE!
SERIE 1 – Howard och Vince jobbar på en nedgången djurpark, Zooniverse. Där förväntas de sätta jobbet före stoltheten. Det innebär bland annat att klä ut sig till djur och sitta i buren för att chefen Bob Fossil inte har råd med några riktiga djur. Vince tar det lugnt, men Howard tvingas gå en boxningsmatch mot en blodtörstig känguru.
SERIE 2 – Howard och Vince lämnar djurparken för att starta ett band med apan Bollo och spåmannen Naboo. Där gör de nya bekantskaper som Old Gregg, en transsexuell sjöjungfru som älskar funkmusik, Kodiak Jack, en pälsjägare med ett gott öga till Vince och Tony Harrison, den ryggradslösa shamanen. Deras jakt på rikedom och berömmelse går inte riktigt som planerat.
SERIE 3 – Howard och Vince jobbar i Naboos secondhand-butik, Nabootique. Medans Howard försöker sälja obskyra jazzplattor ligger Vince i hammocken och spelar hög musik. Som vanligt dyker kända och okända ansikten upp som Bob Fossil, The Hitcher, The Moon, The Jazz Beast och The Crack Fox. De måste också ta itu med ett copycat band vid namn The Flighty Zeus. THE MIGHTY BOOSH är ett magiskt fenomen från England. Serien har utsetts till ”Årets bästa TV-show” 2007 och 2008 vid NMW Awards. Den liknar garanterat inget annat du sett. Boxen innehåller serie ett, två och tre samt tre timmar bonusmaterial.
Denna Dvd Box har Svensk Textning
SE BILD

Objektnr 551883202

Visningar 283

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

THE MIGHTY BOOSH SÄSONG 1-3 SPECIAL EDITION DVD + BONUS(NOEL FIELDING)7-DISC DVD

Pris

491 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 856 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?