Beskrivning

HOUSE OF CARDS - Säsong 1-5 - DVD Box

Ny och Inplastad.

Förpackning: 20 x DVD box. Import DVD med Svensk text.

IMDB: 8,6... Rekommenderas varmt!!! Mycket prisvärd boxset.

Detaljer:

Text: Svenska, Engelska

DVD: Region 2 (Sverige/Europa).

Obs: Frakt tillkommer.

Betalning via Tradera eller via Swish.

Säsong 1:
Serien introducerar Frank Underwood, spelad av Kevin Spacey, en slug och ambitiös politiker som tjänar som majoritetsledare i representanthuset. När han blir överraskande förbigången för en utlovad befordran, börjar Frank, tillsammans med sin lika ambitiösa fru Claire Underwood (Robin Wright), manipulera och smida planer för att nå makt. Säsongen fokuserar på Franks uppgång till politisk makt och de metoder han är beredd att använda för att nå sina mål.

Säsong 2:
Frank fortsätter sina politiska intriger, nu som vicepresident i USA. När han konsoliderar sin makt möter Frank utmaningar från både politiska motståndare och personliga svek. Säsongen utforskar konsekvenserna av hans handlingar och den påfrestning de har på hans relationer.

Säsong 3:
Frank når sitt ultimata mål och blir president i USA. Dock visar det sig att utmaningarna med att behålla makten är ännu mer överväldigande. Den här säsongen undersöker komplexiteterna i att regera och de uppoffringar som Frank och Claire gör för att behålla sina positioner.

Säsong 4:
När Frank ställer upp för omval eskalerar externa hot och interna konflikter. Säsongen utforskar teman som makt, korruption och konsekvenserna av politiska manövrar. Underwoods står inför formidabla motståndare och nya utmaningar som sätter deras politiska framtid i fara.

Säsong 5:
Frank är nu inne på sin andra mandatperiod som president, och Underwoods nät av svek och manipulation utsätts för allt större granskning. Säsongen utforskar mediernas inflytande, effekterna av politiska skandaler och de moraliska dilemman som de som har makten ställs inför. När spänningarna ökar, skiftar allianser och maktdynamiken förändras, navigerar Underwoods genom de farliga vattnen i Washington D.C.

Genom hela serien är "House of Cards" känd för sin mörka och cyniska skildring av amerikansk politik, med intrikata intriger, komplexa karaktärer och intensiva prestationer från ensemblen. Kevin Spacey och Robin Wright har fått beröm för sina roller som Frank och Claire Underwood.

- Leveranstid:

- Via PostNord : 1-2 arbetsdagar efter att betalningen kommer fram.

Kolla in mina andra auktioner.

Samfraktkostnader. +10kr per produkt upp till max fraktpris som är 69kr.

--------------------------------

Obs: Traderas automatiska vinnarmail innehåller betalningsinformation.

--------------------------------

Några frågor? Bara fråga!

Objektsnr 628335126

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 11 apr 18:40

HOUSE OF CARDS - Säsong 1-5 DVD - Ny och Inplastad - DVD - Ny och Inplastad

Utropspris

|0 Bud

159 kr

Auktionen avslutades utan bud

Fyndfilm123

Vårgårda, Sverige

5.0

Fyndfilm123

Företag

Toppsäljare

8 314 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?