Beskrivning

BREAKFAST AT TIFFANY’S: Redan från de första tonerna i Henry Mancinis och Johnny Mercers fängslande, Oscar®-belönade ledmotiv Moon River kommer du återigen att beröras av den uppfriskande galna New York-tjejen vid namn Holly Golightly (Audrey Hepburn) i denna helgjutna romantiska komedi som bygger på Truman Capotes bästsäljare.

George Peppard är en hårt arbetande ung författare som snabbt blir indragen i Hollys vilda, härligt ostrukturerade liv i hennes fokuserade jakt på en lämplig Manhattan-miljonär att gifta sig med.

Det strålande extramaterialet på denna specialutgåva ger ytterligare glans till regissören Blake Edwards tidlösa filmklassiker. Patricia Neal, Buddy Ebsen, Martin Balsam och Mickey Rooney syns i birollerna, Mancini vann ytterligare en Oscar® för sitt underbara soundtrack.

FUNNY FACE: Paris, ljusets stad, lyser ännu starkare när Audrey Hepburn och Fred Astaire denna gång spelar mot varandra och sprider sin stjärnglans över en enastående musikal med sånger av George och Ira Gershwin. Detta bländande äventyr - filmat i Paris - fick fyra Oscar®-nomineringar.

I rollen som ett bokhandelsbiträde som förvandlas till skönhetsdrottning visar Hepburn prov på de sång- och danstalanger hon finslipat på Londons scener, när hon bjuder på bl.a. "How Long Has This Been Going On?" och en "Basal Metabolism" - dans på en trendig bistro. I rollen som modefotografen som upptäcker henne bjuder Astaire på sin unika magi i sin matadorversion av "Let's Kiss And Make up", i en himmels dans med Hepburn till "He Loves And She Loves" och i det förtjusande titelspåret "I Love Your Funny Face", även detta med Hepburn.

SABRINA: Är det inte romantiskt... SABRINA är en charmig och rolig film som ståtar med några av Hollywoods största stjärnor. Humphrey Bogart, William Holden och Audrey Hepburn spelar i denna Askungesaga regisserad av den välkände filmskaparen Billy Wilder (Sunset Boulevard, Some Like It Hot). Bogie och Holden spelar de superrika bröderna Larrabee på Long Island. För Bogie är det bara jobb som gäller, medan Holden är en riktig playboy. Då Sabrina, dotter till familjens chaufför, kommer tillbaka från Paris som en vuxen och glamourös kvinna är det som upplagt för familjekonflikter när de båda bröderna faller för Hepburns förtjusande charm.

...........................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:
Betalning Inom 5 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:
Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 49:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går att ordna om du vinner flera auktioner

Objektnr 556301991

Visningar 189

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Audrey Hepburn Collection (3-disc) (DVD) Breakfast/Funny/Sabrina - OOP/Utgången

Pris

249 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 685 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?