Auktionen är avslutad.

Du kanske gillar någon av dessa?

 1. -0%

  Spelsamlarboken – NES och SNES

  Spelsamlarboken | Betyg: 4,9 4 tim 14 min
  1. 200 kr 200 kr 0 bud
  2. Köp nu 210 kr
  3. +30 kr frakt
 2. Fri frakt!
  -0%

  Spelsamlarboken

  Mediapalatset | Betyg: 4,7 7 sep 06:04
  1. 200 kr 200 kr
  2. Fri frakt!
  1. 38 kr 38 kr
  2. +42 kr frakt
 3. -0%

  SUPER PLAY NR 119 - METAL GEAR SOLID 4 , KRIG OCH SEX....

  Nickan134-EvilPixie | Betyg: 5 Fast pris
  1. 35 kr 35 kr
  2. +45 kr frakt
  1. 48 kr 48 kr
  2. +42 kr frakt
  1. 149 kr 149 kr
  2. +30 kr frakt

Spelsamlarboken – NES och SNES

3 besökare

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  • Posten (30 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

NES och SNES var cirka 1986-1996 sin tids ledande tv-spelskonsoler. Idag är många av spelen eftertraktade samlarobjekt. Spelsamlarboken förklarar varför, och vägleder dig som samlar eller vill börja samla på dessa spel. Boken ger inblick i hur samlandet går till och hur marknaden fungerar. Detaljerade värderingstabeller för NES och SNES visar bland annat vilka spel som är särskilt värdefulla och vilka som finns i svensk utgåva.

Spelsamlarboken är indelad i fyra delar som alla på något sätt relaterar till spelsamlande. I den första delen presenteras NES och SNES och där förklaras det också varför dessa båda är de största samlarkonsolerna. Den andra delen tar bland annat upp mer praktiska frågor om spelsamlande, till exempel hur handeln går till med budgivning och liknande. Här finns också ett avnsitt om kvalitetsbedömning av spel, alltså hur man graderar slitage, något som är av väldigt stor betydelse för samlarvärdet. Flera bildexempel finns för varje kvalitetsgrad. Den tredje delen tar upp mer avancerade aspekter av samlandet och här finns också omfattande värderingstabeller som listar värdet på alla SCN-spel till NES och SNES och lite till. Fjärde delen handlar om hur spelen till NES och SNES står sig i konkurrensen med spel till andra konsoler, och vilka spel som brukar anses vara de bästa.

Spelsamlarboken utkom första gången 2010 och mycket från den utgåvan känns igen eller är identiskt i den här nya utgåvan. Det har tillkommit ett trettiotal sidor som består av bland annat några nya avsnitt och ett register längst bak. Samlarvärdena har stigit mycket och det har gjort avtryck i värderingstabellerna.

Betalning i förskott till konto i Sparbanken Skåne. Frakt tillkommer med 30 kronor. Frakt utrikes kostar 20 kronor extra.

Samtliga mina omdömen gäller försäljning av Spelsamlarboken.

Titta även in på Spelsamlarbloggen.