Beskrivning

Säljer nu en oöppnad skaftdammsugare av toppmodell inkl en mängd tillbehör. Denna medföljde när jag köpte en annan produkt. Då vi redan har en dammsugare vi är nöjda med så bestämmer vi oss för att sälja. Ordinarie pris ligger på ca 13995, så passa på att fynda.
Dammsugaren har fått toppbetyg från olika håll.
Fick hem den i februari och medföljer gör även ett garantibevis. Efter betalning så kan den hämtas i Örebro eller skickas spårbart med DHL för 149kr. Ska den skickas göra det enl kartongen på bild 2, då det var så jag hämtade ut paketet. Försäkring ingår då med upp till 5000 kr.

Produktbeskrivning

Samsung Bespoke Jet AI skaftdammsugare VS28C9784QK/WA är en snygg hjälpreda som kommer att passa rätt för alla hushåll tack vare sin kraftfulla prestanda, digitala invertermotor med imponerande 280W sugkraft och upp till 100 minuters drifttid. Dess lätta och sladdlösa design ger dig massor av frihet och den smarta All-in-one Clean-stationen tar hand om såväl dammtömning som laddning. Vill du ha ännu effektivare dammsugning? Tack vare inkluderingen av AI-läge kan din dammsugare känna igen ytan den rengör och justera dess ström och batterianvändning därefter.

Design
Njut av att dammsuga utan gränser. Apparatens sladdlösa och lätta design låter dig flytta runt och lägger inte extra vikt på armen.

HexaJet motor
Tack vare HexaJet-motorn genererar dammsugaren upp till 280W sugkraft som gör att den effektivt samlar upp damm, smuts och hår från olika ytor.

Flerlagers filtreringssystem
Andas bättre! Det effektiva, flerskiktiga filtreringssystemet fångar upp till 99,999 % av dammpartiklarna och gör luften runt omkring dig renare.

Jet Cyclone system
Samsungs Jet Cyclone-system säkerställer att suget förblir så effektivt och kraftfullt som möjligt. Jet Cyclones 27 luftintag skapar en optimal luftväg, vilket gör dammsugningen enklare samtidigt som sugförlusten minimeras.

Användartid
Det kraftfulla litiumjonbatteriet på 2500 mAh låter dig utföra dina städuppgifter nonstop i upp till 100 minuter, vilket är tillräckligt för att städa hela din lägenhet.

LCD skärm
LCD-skärmen har allt du behöver för att enkelt styra din enhet, du kan till exempel kontrollera batteristatus eller sugläge, vid behov.

AI-läge
Det revolutionerande AI-läget kan känna igen typen av yta som dammsugs och justerar kraften och suget därefter. Spara energi och därmed pengar med kraften av artificiell intelligens.

Samsung SmartThings
Anslut till din dammsugare via Wi-Fi och övervaka alla deras funktioner och kontrollera städrapporter.

Allt-i-ett Clean Station
Den smarta och hygieniska Allt-i-ett Clean Station erbjuder flera funktioner. Den tömmer automatiskt din apparat med hjälp av Air Pulse-teknik och fungerar även som laddare och förvaringsplats.

Tvättbar dammbehållare
Apparatens dammbehållare är helt tvättbar, vilket gör underhållet mycket lättare.

Tillbehör
Bespoke Jet är utrustad med mångsidiga tillbehör som gör att du är redo för alla uppgifter som behöver utföras. Tillbehören inkluderar AI Slim Soft Brush, Active Dual Brush, Pet Tool+, Flex Tool, Combination Tool, Extension Crevice Tool, Två batterier, Allt-i-ett Clean Station och tre dammpåsar.

I lådan

Samsung Bespoke Jet AI
AI Slim Soft Brush
Aktiv dubbelborste
Pet Tool+
Flexverktyg
Kombinationsverktyg
Extension Crevice Tool
Två batterier
Allt-i-ett Clean Station
Dammpåsar x3

Objektsnr 631339439

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 17:13

Samsung Bespoke Jet AI skaftdammsugare

Utropspris

|0 Bud

7 499 kr

Slutar om

JimmyStar

Örebro, Sverige

JimmyStar

Verifierad

1 937 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?