Beskrivning

Fungerar fint. Nytt filter och magnetlister för fysisk avgränsning ingår. Kan hämtas i Björkhagen eller runt Mariatorget, Stockholm.

Produktbeskrivning:

Neato Botvac Connected D7 är Neatos smartaste och mest kraftfulla robotdammsugare med sitt avancerade uppsamlingssystem och sin intelligenta lasernavigering. WiFi-aktiverad dammsugare som är utformad för att klara alla typer av damm och hår på både hårda golv och mjuka mattor. Den har en kombinationsborste som är speciellt utformad för att dammsuga upp djurhår och ett högeffektivt filter som fångar upp partiklar med storlek ner till ca 0,3 µm. Perfekt i hem med husdjur och allergier.

Appstyrd
Neato har tagit fram en ny teknik, FloorPlanner. Det är en exklusiv teknik som låter dig ställa in avgränsningslinjer direkt från din smartphone. Med Neato-appen i din smartphone kan du starta, schemalägga och övervaka städningen var du än befinner dig. Schemaläggning av Neato Botvac D7 fungerar endast via Neato-appen. Den lätthanterliga appen fungerar med både iOS- och Android-enheter och D7 har stöd för smartklocka. Du kan till och med köra flera enheter samtidigt via appen i din mobil.

Laserstyrd teknik
Dammsugarroboten vet var den är, var den har varit och var den ska. Den städar metodiskt av ytan med hjälp av LaserSmart-navigering dvs. känner av föremål i realtid för att skanna och kartlägga rummet, identifiera möbler, dörröppningar och trappor.

Marknadens bredaste borstar
Neato Botvac Connected D7 är utrustad med en bredare borste än många andra modeller. Den har en spiralkombiborste som städar så nära som 1 cm från väggen och ger en djup rengöring, allt från djurhår till fint damm tas upp. Att den dessutom både suger upp dammet och borstar in det gör den skoningslös mot damm, grus och hårstrån. Med sidoborsten blir det rent ända in i hörnen och längs listerna.

Smarta funktioner
Städroboten har trappsensor som hindrar den från att falla ned för kanter. Välj mellan funktionerna punktrengöring, manuell start och schemaläggning så får du det perfekt städat närhelst du önskar. Med gränsmarkeringen (No-Go lines) kan du markera områden som du inte vill att Neato ska nå.

Länk till produktsida: https://neatorobotics.com/products/neato-d7?variant=34061133774907

Objektnr 634201470

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 17:22

Neato Botvac D7 Connected

Utropspris

|0 Bud

1 499 kr

Slutar om

LättYoghurt

Johanneshov, Sverige

LättYoghurt

Verifierad

360 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?