Beskrivning

Helt ny Anova Precision Sous Vide kvar oanvänd i inplastad kartong.
Nya modellen med Wi-Fi

Perfekta måltider
Med Precision Cooker behöver du inte vara kock för att laga mat som en. Långt ifrån. Ingen komplicerad installation eller ytterligare verktyg behövs. Följ steg-för-steg-recepten i Anova Culinary-appen och gör perfekt tillagade måltider med en knapptryckning. Vad du gör medan det tillagas till perfektion är helt upp till dig.

Mer kraft. Bättre.
Oavsett om du lagar en enkel måltid för en eller en extravagant måltid till din berömda middagsfest, så värmer den nya Precision Cookern upp vatten snabbare och håller det vid önskad temperatur så att du kan laga mat bättre än någonsin.

Stänkskyddad
Denna nya och förbättrade Anova Precision Sous Vide designades med antagandet att olyckor tenderar att hända då och då, hur försiktig du än är i köket.

Hälsosam matlagning
Med sous vide-cirkulatorn för nedsänkning i vatten, förbereder du måltider vid lägre temperaturer vilket bevarar mer näringsämnen i maten. Du styr temperaturen och tiden på din enhet och den praktiska skärmen hjälper dig att hålla ett öga på tillagningsprocessen.

Hållbar
Cirkulatorn är tillverkad av teflonbelagd metall och rostfritt stål för att säkerställa lång och tålig hållbarhet. Tack vare den borstlösa motorn och en dubbelkärnig isolerad värmare får du 10000 timmars kontinuerlig tillagning. Du kan styra temperaturen direkt på din enhet som har en stor skärm som ger dig en översikt över hela tillagningsprocessen.

Objektsnr 631446901

Visningar 7

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 21:16

Ny Anova Precision Sous Vide

Pris

899 kr

prodeo

Gärsnäs, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

222 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?