Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Ozongenerator: ren luft, rent liv.

Huvuddrag:

-Med en kraftfull maximal ozonproduktion på 24 000 mg/timme och ett täckningsområde på 3 230 kvadratfot, prioriterar denna ozongenerator din hälsa genom att effektivt eliminera lukt, rök och föroreningar från luften. Den har en fuktighetsdisplay och 0-120 minuters timer för att säkerställa att inomhusmiljön kontinuerligt övervakas.

-Denna kommersiella ozongenerator är utrustad med en fuktighetsdisplay och 0-120 minuters timer för att intelligent övervaka inomhusmiljön för att säkerställa att den fungerar som bäst. Du kan fritt ställa in önskad körtid upp till 120 minuter och upprätthålla kontinuerlig drift med "HOLD"-läget.

-Filtret är utformat för att förhindra att damm och andra föroreningar kommer in i ozongeneratorn, och därigenom förhindrar dammansamling, igensättning och skador på utrustningen. Regelbunden rengöring av det avtagbara filtret kan förlänga livslängden på din deodorizer.

-Vår ozongenerator luftrenare är kompakt i storlek och tar minimalt med utrymme, vilket gör den lämplig för olika miljöer. Oavsett om du behöver förbättra luftkvaliteten i ditt hem, kontor, husdjursområde, källare eller till och med din bil, kan denna bärbara ozongenerator uppfylla dina behov.

-Oavsett om det är kontinuerligt läge eller tidsstyrt läge, får den kumulativa drifttiden för en enstaka operation inte överstiga 1 timme. Se till att det inte finns några människor, husdjur eller varelser i rummet medan jonisatorn för hemmet fungerar.

Produktspecifikationer:

Ozonproduktion: 24000 mg/h

Driftsmiljötemperatur: -10~40°C

Märkeffekt: 100W

Timerfunktion: 0-120 minuters timing

Svart färg

Nettovikt: 1,65 kg

Produktmått (längd x bredd x höjd): 197 x 175 x 160 mm

Paket innehåll:

1 x 24000 mg/H 100W bärbar ozongenerator

1 x löstagbar strömkabel

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

-Kraftfull luftreningskapacitet: Denna ozongenerator har en maximal ozonproduktion på 24 000 mg/timme, vilket kan tillfredsställa utrymmen på upp till 3 230 kvadratfot/300 kvadratmeter. Det är mycket effektivt för att ta bort lukt, rök och föroreningar från luften, säkerställa frisk luft och prioritera din hälsa.

-Smart timingkontroll: Denna kommersiella ozongenerator har fuktighetsdisplay och 0-120 minuters timerfunktion. Du kan anpassa önskad drifttid, upp till 120 minuter, och använda "HOLD"-läget för att hålla den igång kontinuerligt. Fuktighetspåminnelsen uppmanar dig också att hålla rummet torrt för bättre deodorisering.

-Säker och lätt att underhålla: Vår ozonmaskinsdeodorizer har en genomtänkt avtagbar filterdesign som låter dig rengöra den bekvämt, vilket i slutändan förlänger enhetens livslängd. Dess stabila reningsprestanda ger dig inte bara större säkerhet, utan säkerställer också effektiv ozonproduktion.

- Kompakt och utrymmesbesparande: 7,75" x 6,89" x 6,3" Kompakt storlek och lätt vikt 3,53 lbs förbättrar portabiliteten och förvaringsbekvämligheten. Tillsammans med isolerade gummihandtag är vår luftjonisatordeodorizer för hemmet mycket lätt att bära med dig, vilket säkerställer en fräsch miljö vart du än går.

-Många tillämpningar: Denna ozongenerator är mångsidig och lämplig för ditt hem, kontor, husdjursområde, källare och till och med din bil. Det kan effektivt eliminera röklukt, husdjurslukt, billukt, matlagningsrök, etc. för att säkerställa en fräsch och behaglig miljö. Den är EPA-certifierad för säkerhet och tillförlitlighet.

Objektnr 633000736

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

24000 mg/H 100W bärbar ozongenerator med fuktighetsdisplay och 0-120 min timer

Pris

1 075 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

174 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?