Beskrivning

Väldigt snygg och modern ljuslykta i design av Anna Ehrner

Lyktan är tillverkad av Kosta Boda. Etikett finns. Se bilder.

Mått:

Bredd: 8,5 cm
Höjd: 7,5 cm
Vikt: 1060 gram

Om Brick:

Brick tar sin kraft i brytpunkten mellan ett robust formspråk och materialets självklarhet. Tegelstensräta vinklar möter ljus, mönster och tonat glas. Färgtoningen ger varje enskild värmeljushållare en egen karaktär, och blir en stadig bas för god stämning, både ensam och i grupp.

Om Anna:

Anna Ehrner, född 1948 i Danderyd i Stockholm, är en väletablerad formgivare och glaskonstnär som kännetecknas av sitt enkla formspråk. Med en experimentell inriktning har hon en förmåga att med sparsmakad användning av färg skapa kreationer med stor effekt, där slöjor av färg inuti glaset har blivit ett av hennes signum. Hennes verk föds ofta ur glaset självt, tillsammans med inspiration från naturen.

Anna har arbetat med Kosta Boda sedan 1974. Innan dess studerade hon på Konstfacks keramiklinje, och hon har senare även undervisat på samma skola. Hos Kosta Boda står hon bakom flertalet framgångsrika kollektioner, såsom Contrast och Line - där den senare är en av Sveriges mest sålda serviser genom tiderna. Hon har tilldelats utmärkelsen Utmärkt Svensk Form 1992 och 1994 för sin design, samt blev vinnare av Svenskt Glas 1983.

Samfraktar naturligtvis! Har många auktioner ute just nu!

Allt som du ser på bilder i annonsen är exakt det som du ska få. Jag försöker göra så bra bilder som möjligt för att du ska se skicket på produkten. Jag brukar också lägga med en utförlig beskrivning men ibland missas kanske något. Läs alltid annonsen noga innan du köper.

Alla varor säljs i befintligt skick.

Vid köp av flera saker - om något mail med nya fraktuppgifter intekommit inom två dagar så får du gärna maila mig.

Objektsnr 631083270

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 15:10

Ljuslykta - "Brick - Anna Ehrner - Kosta Boda

Ledande bud

|

150 kr

Slutar om

dojan67

Stockholm, Sverige

dojan67

Verifierad

166 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?