Beskrivning

Det är flera kunder från Japan och England som har frågat om denna auktion efter att den avslutats och stängts ner av mig. Den låg ute i 14 dagar utan att någon la ett bud för att visa intresse och med tanke på fraktavgifter, paketering etc så valde jag att stänga ner. Jag är medveten om prisbilden på Höglunds konstskulpturer och min önskan är att slutbudet når upp till konstobjektets rätta värde. Jag kommer att lägga upp auktionen igen på 4 dagar med avslut 8 maj. Du som är intresserade är välkommen att lägga era bud. mvh kerstin/vinomo
Längd 30.5 cm höjd 25 cm, plattans bredd 11.5 cm. Märkt Boda. Vikt 4150 gram. Mkt fint skick på både glas och den svarta metallen.
Se mina övriga auktioner, sampackning för billigare frakt. Vill du ha paketet till en annan adress får du gå in och göra en tillfällig ändring på dina uppgifter.
Jag returnerar inte paket eller betalningar då oskadat paket nått ombudet och kunden aviserats. Jag packar väl, oavsett transportsätt.
Förskottsbetalning inom 3 dagar efter avslutad auktion. Shippingcosts for buyers abroad, please mail for information before you make a bid. For description and information in ENGLISH, please send me a mail. I´m mostly shipping worlwide

Objektnr 632145797

Visningar 277

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 15:01

VILANDE LEJON ERIK HÖGLUND SKULPTUR GLAS METALL BODA

Slutpris

|

3 304 kr

Auktionen är avslutad

mirumiru vann auktionen

vinomo

Borås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

5 596 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?