Beskrivning

En riktigt snygg modernistisk glasskål designad av den finska glaskonstnären Helena Tynell för Flygsfors glasbruk Sverige 1960tal.

Snygg skulptural skål på fot utförd i en ovanlig och riktigt vacker petrolblå glasmassa med vitt opalglas i underfånget. Snyggt reliefmönstrad yta.

Diameter: 130mm
Höjd: 110mm
Skick: Mycket fint bruksskick utan skador eller slitage. Etikettmärkt.

-------------------------------------

Vi samfraktar alla varor världen över. Betalningsvillkor 3 dagar. Vill man invänta lön eller liknande så är det helt okej, men då ser vi gärna att detta meddelas snarast efter vunnen auktion.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp, och vi skulle bli jätteglada om du tog dig tid att lämna ett ombud efter erhållet paket. Det hjälper verkligen oss och blir samtidigt ett kvitto på att du mottagit paketet och är nöjd med dess innehåll ??

Då vi vill att alla skall känna sig 100% nöjda med sina köp så ser vi gärna att om du mot förmodan inte känna dig helt nöjd så ser vi gärna att du kontaktar oss så kommer vi i gemensamt samförstånd fram till en bra lösning som gör alla inblandade glada.

Titta på bilderna nogrannt och zooma gärna in så du ser exakt vad du budar på. Vi försöker beskriva våra objekt utförligt och bilderna är en stor del av objektsbeskrivningen.

Paket skickas inom 1-5 vardagar efter erhållen betalning. Alla paket skickas spårbart & försäkrat med Schenker.

14dagars lagstadgad ångerrätt. Köpare står för returfrakt och återbetalas inom 30dagar efter erhållen godkänd retur. Vi tillämpar förenklad VMB vid försäljning av begagnade varor.

For international shipping outside of EU - Please contact us for correct shipping quote

Objektsnr 627186326

Visningar 222

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 20:40

Helena Tynell Flygsfors Glasbruk - Retro Petrolblå Skål i Glas 60tal - Modernism

Slutpris

|

420 kr

Auktionen är avslutad

mp0000 vann auktionen

Objects_Sweden

ANNEBERG, Sverige

4.9

Objects_Sweden

Företag

Toppsäljare

1 642 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?