Beskrivning

Passa på, denna lär du bli rätt ensam om att äga. Stratamodell med "rätt" huvud, en riktigt läcker gitarr från 1990. Snygg med den svarta finishen och det matta svarta plektrumskyddet som är mycket ovanligt men väldigt elegant enligt min mening. Som grädde på moset den coola svajarmen utan knopp. En udda modell i otroligt fint skick med tanke på ålder. Serienummer 9060365. "THE FIRST RUNNER IN SELECTION PERFORMANCE"
Svårhittade eftersom de tillverkades för den japanska marknaden. Jag hittade ett antal till salu på Ebay och Reverb varav en har "fel" huvud. Priserna på dessa har varierat mellan 460$, och 549 $ och då är de varianten med tre singelcoil. Denna gitarr har en humbucker i stallläget vilket är ovanligare och gör den mera mångsidig - rockigare helt enkelt. Kommer rengjord och nysträngad. Jag rensar i mina gömmor av åldersskäl.

Betalning inom 3 dagar direkt via Swish eller via Traderas betaltjänst. Packas väl utan extra kostnad för emballage el dyl. Frakt via Schenker, DHL eller PostNord, som betalas av köparen. Vid genomförd affär skriver jag omdöme vilket jag hoppas att du också gör.

Objektnr 631311966

Visningar 444

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 20:24

Samick S-1 SSH - Stratamodell i begagnat toppskick

Ledande bud

|

1 320 kr

Auktionen är avslutad

Reservationspris ej uppnått

Stoob47

Härnösand, Sverige

5.0

Stoob47

Verifierad

Toppsäljare

524 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?