Beskrivning

Säljer min mattsvarta Neumann TLM 103, inkl. Neumann EA 1 shock mount. Original kartong med serienummer, osv. följer med.

Fantastisk mikrofon, säljer endast då jag ska utomlands i ett flertal månader och inte kan få med mig den.

Funkar perfekt i min åsikt till precis vad som helst, men är särskilt bra för voiceover/voice acting, sång, rapp, och akustisk gitarr. Detta är dock självklart upp till lyssnaren att själv avgöra.

Produktinformation:

TLM 103 har snabbt blivit en av de största framgångarna i Neumanns historia. Dess orörda, klara ljud är en modern uppdatering av den klassiska U87. TLM 103 är en kondensatormikrofon med en mild närvaroförstärkning för ett fantastiskt direkt ljud med hisnande definition och ultralågt brus. Studiomikrofonen levereras med en gummibandsupphängd mikrofonhållare som minimerar störningar.

- Stormembransmikrofon med kardoid karaktär
- Stötdämpande mikrofonhållare
- Baserad på Neumanns klassiska mikrofon U87
- Maximal SPL på 138 dB
- Lågt egenbrus

Rent och klart ljud tack vare en fantastisk design. Neumann TLM 103 är en transformatorlös mikrofon som har en elektronisk krets istället för en traditionell utgångstransformator. Denna innovativa design säkerställer utmärkt repulsion och förhindrar störningar som vanligtvis påverkar den balanserade ljudutgången. TLM 103-mikrofonen kan hantera ljudtrycksnivåer upp till 138 dB utan distorsion och levererar ett dynamiskt omfång på 132 dB (A-viktad).

TLM 103 introducerades 1997 som ett prisvärt alternativ till den ärevördiga U 87 och blev en klassiker redan när den släpptes på marknaden. Idag definierar TLM 103 den standard som samtida studiomikrofoner mäts efter. Mikrofonen passar perfekt i alla typer av studioinspelningar och levererar riktigt professionellt ljud från mästarna i Berlin. Dess klassiska avsmalnande gallerdesign ger TLM 103 ett distinkt Neumann-utseende.

Objektsnr 628360902

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 18:15

Neumann TLM 103 Studio Set mt

Pris

9 000 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?