Beskrivning

Sony Ericsson Bluetooth Media Viewer MMV-100 - Scart
Detta är en 20 år gammal produkt i sin originallåda med alla tillbehör kvar.
Jag vet att jag provade den 1 gång precis när jag köpt den men sen har den blivit liggande.

"Lånade produkttexter från nätet"
=========================
Genom att föra den trådlösa tekniken Bluetooth™ till en ny nivå, kommer Media Viewer MMV-100 att förändra ditt sätt att skicka bilder och ljud.

Föreställ dig: du och dina vänner, på fest där ni tar bilder med era kameratelefoner. När ni träffas nästa dag kan ni ansluta MMV-100 till en TV och börja titta på bilderna. Eftersom ingen parning behövs kan ni turas om att visa era bästa bilder. Med en sådan bra början, blir det inte svårt att komma i gång med nästa fest.

Men varför nöja sig med bilder? Ansluten till en TV gör MMV-100 det möjligt att även överföra AMR- och MP3-filer direkt från din mobiltelefon till en TV. Du kan njuta av din favoritmusik med TV-högtalarnas bättre ljudkvalitet.

Utmärkt för skoj och lek – men MMV-100 kan även användas professionellt. För en enklare och mindre tung arbetsdag, en presentation sparad med bild och ljud i din telefon kan visas på en större skärm. Lämna datorn på skrivbordet, ta med MMV-100 och kör presentationen från din telefon.

---
MMV-100 stöder följande Bluetooth™-profiler: File Transfer Profile (FTP), Object Push Profile (OPP) och Basic Imaging Profile (BIP). MMV-100 ansluts till en TV eller projektor via SCART eller via stereo audio/video RCA-kabel och det kommer att finnas varianter för både PAL- och NTSC-format. Enhetens storlek är 57 x 78 x 15 mm och den väger bara 55g.

---
Väljer du frimärke eller *"spårbart till brevlåda" som fraktsätt ansvarar du själv för att varan kommer fram. Jag rekommenderar verkligen spårbart till ombud så som Postnord jobbar idag, men du bestämmer själv.
Köper du fler grejer av mig så samfraktar jag naturligtvis.

* Spårbart till brevlåda innebär att posten lämnar ditt paket i eller bredvid din brevlåda, eller ställer det utanför din dörr. I samband med detta markerar dom försändelsen som levererad. I vissa fall hamnar paketet hos ditt ombud trots att det står hos Postnord att dom har levererat till din brevlåda. Tjänsten heter varubrev och är helt värdelös då Postnord hävdar att dom har levererat trots att dom ibland inte gjort det. Dessutom kan ju vem som helst sno ditt paket om det ligger utanför din dörr eller brevlåda.
Postnord tar inget ansvar om det försvinner. Jag som har skickat till dig tar inte ansvar för om det försvinner. VÄLJ INTE DET HÄR FRAKTSÄTTET.
Det kostar bara några kr till så kommer det till ditt ombud.

Objektsnr 627590746

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 19:36

Sony Ericsson Bluetooth Media Viewer MMV-100 - Scart

Såld för

|0 Bud

25 kr

Auktionen är avslutad

Såld med prisförslag

kungmats

Falun, Sverige

5.0

kungmats

Verifierad

Toppsäljare

400 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?