Beskrivning

Säljer en minimalistisk unisex slingbag med många smarta stöldsäkra funktioner. Begagnad men som i nyskick förutom några låtta små noppror på tyget som vilar mot ryggen. Endast använd ca två månader. Perfekt för resor. Insidan på min är enkelfärgat ljusgrå, alltså inte mönstret på bilden, men samma färg.

Mått: 16 x 33 x 6 cm

Volym: 2,5 l

Vikt: 370 g

NYPRIS: $99.95 USD

- - -

”En stöldsäker och mångsidig slingväska i en slimmad och elegant design. Försedd med flera fickor för organisering. Tillverkad av återvunna plastflaskor. Volym 2,5 liter.

Vibe 150 Sling Pack från Pacsafe ingår i en ny serie med ryggsäckar och väskor som tagits fram för att fungera lika bra i hemstaden som på resan. Vibe 150 kan bäras antingen på ryggen eller, om du vill ha extra uppsikt över dina värdesaker, över bröstet. Den har en elegant och samtidigt sportig design och väskans stöldskyddsteknik håller dina värdesaker säkra i alla miljöer. Både på hemmaplan och under långresan.

Vibe 150 Sling Pack har ett yttermaterial av slitstark 600D High Density Polyester Oxford som förstärkts med ett inre säkerhetsnät av eXomesh i väskans front- botten- och sidopaneler. EXomesh är ett tänjbart vajernät av rostfritt stål med låg vikt, vilket är avsett att hindra att någon öppnar upp väskan med kniv. Löparna till dragkedjan i huvud- och frontfack kan i stängt läge knäppas samman och säkras i en så kallad Roobar med ett tvåhandsgrepp. Denna går även att låsas med ett mindre hänglås (medföljer ej).

Väskans axelrem är justerbar och förstärkt med inre vajer och kan användas för att säkra väskan vid ett fast föremål, till exempel på hotellrummet, i bilen eller på restaurangen. För att koppla loss axelremmen krävs ett tvåhandsgrepp och med hjälp av ett mindre hänglås kan väskan även låsas vid ett fast föremål mera varaktigt.

Ytterligare säkerhetsfunktioner finns i organiseringsfickorna i väskans huvudfack. Här har väskan bl.a. ett RFID-skyddat fack med kardborrstängning, lämpligt för pass eller en mindre plånbok. RFID-skydd innebär att identitetstjuvar inte kan läsa av information från microchip på kreditkort och pass genom väskan. Här finns också ytterligare två mindre fickor, var av den ena försedd med dragkedja. Facket på väskans framsida har invändigt en mindre dragkedjeförsedd nätficka. Material: 210 Nylon Full Dull Mild Oxford och 200D Polyester Oxford. Tillverkad av återvunna platsflaskor."

Objektsnr 629189597

Visningar 155

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 12:34

Stöldsäker väska - PACSAFE Vibe 150 Recycled Anti-Theft Sling Pack Tan

Slutpris

|

670 kr

Auktionen är avslutad

sep-se vann auktionen

Totemdjuret

Simrishamn , Sverige

5.0

Totemdjuret

Verifierad

Toppsäljare

528 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?