Beskrivning

Säkerhetsväska med lås

Tresiffrigt kombinationslås
Perfekt under resan
Slitstarkt material
Portabel säkerhetsväska med kombinationslås!

Höj säkerheten för dina dyrbara attiraljer med Hard Heads smidiga säkerhetsväska. Perfekt att förvara värdesaker i när du är på resande fot!

Kombinationslås
Den här smidiga säkerhetsväskan har försetts med ett tresiffrigt kombinationslås. Tack vare kombinationslåset slipper du hålla reda på och oroa dig för att tappa bort nycklar.

Perfekt att ta med till poolen
Väskan är perfekt att använda när du är på badhuset, vid poolen eller andra ställen där du tryggt vill kunna gå ifrån dina saker en stund.

Enkel och smart förvaring
Förvaringsväskan är utrustad med ett stort fack (2,8 l) med kraftig dragkedja, två mindre sidfickor samt ett kraftigt handtag för att du enkelt ska kunna bära den med dig. Väskan rymmer med enkelhet telefon, nycklar, plånbok eller kamera. Den smarta konstruktionen gör att du enkelt kan låsa fast den på exempelvis räcken, staket, armstöd och solstol. Du kan därmed ta ett svalkande dopp i poolen utan att oroa dig för att dina saker försvinner.

Slitstarkt material
Det slitstarka materialet – vattenavvisande polyester – gör att väskan lämpar sig lika bra vid strandkanten som på utflykt i skogen eller varför inte på skidsemestern.

Objektsnr 631051717

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 05:58

Säkerhets-väska liten o portabel med låskombination Ny

Utropspris

|0 Bud

59 kr

Slutar om

Tikka1969

Malmö, Sverige

4.9

Tikka1969

Verifierad

Toppsäljare

2 972 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?