Beskrivning

Stig in i det feodala Japans hjärta med ‘Samurai Executioner’, en serie som med sitt mästerliga storytelling och djupgående konstnärliga uttryck fängslar läsaren från första sidan. Denna fullständiga samling, framtagen av det legendariska skaparteamet Kazuo Koike och Goseki Kojima, bjuder på en resa tillbaka i tiden där vi möter Kubikiri Asa, en bödel vars liv och uppgifter speglar de stränga ritualerna i samurajernas era.

Genom denna seriens tio volymer förs vi in i en värld där varje svärdsslag berättar en historia om ära, moral och den mänskliga själens komplexitet. Koike och Kojima, kända för deras banbrytande arbete med ‘Lone Wolf and Cub’, fortsätter här att utforska de mörka och fascinerande aspekterna av den japanska kulturens ädla krigare.

Detaljer:
• Fullständig serie ‘Samurai Executioner’, volym 1-10

• Utgiven på engelska av Dark Horse Manga

• Varsamt lästa och i bra skick

Varje volym i denna samling är inte bara en del av mangahistorien, utan ett fönster till de tidlösa berättelserna om rättvisa och plikt. Detta är din chans att äga ett stycke av manganarrativens storhet och njuta av verk som har format genren och inspirerat fans över hela världen. Lägg ‘Samurai Executioner’ till din samling idag och låt den historiska skärpan av Koikes ord och Kojimas bilder föra dig till en annan tid och plats.

Objektsnr 630989224

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 15:34

Samurai Executioner – Ett Måste för Mangaentusiasten

Utropspris

|0 Bud

1 399 kr

Slutar om

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?