Beskrivning

Svenska språk

Gott skick

Book description: Ödets vindar blåser i Midgård. Ragnarök, gudarnas fall, står för dörren och människornas tidsålder kan börja. Men gudarna tänker inte ge upp så lätt. De skickar ut sina bästa krigare, valkyriorna, för att förhindra Ragnarök. Om valkyriorna lyckas stoppa de som kan utlösa Ragnarök, så kan gudarna styra i ytterligar 1000 år.Fenris Fenrir söker efter den pånyttfödde Balder. Den fallne guden kan hjälpa henne att utlösa Ragnarök och förändra världen. Men om valkyriorna hittar Balder först, så kan Fenris sökande vara över innan det ens har börjat.BR>Ragnarök är actionfylld koreansk manga, inspirerad av fornnordisk mytologi.

Book description: För tolv år sedan begicks ett fruktansvärt brott i staden Fayon. Lord Irines äldsta dotter skulle offras och en ny arvinge utses. Men planen gick snett. Flickan lyckades fly, och växte upp hos gudinnan Freja och hennes valkyrior. Nu har den förlorade dottern återvänt, och det är tid för hämnd. Men det är inte bara valkyrior som söker sig till Fayon. Chaos, runriddaren som har tappat minnet, försöker göra sig hemmastadd i staden. Skurai, krigaren som bär ett fördömt svärd, törstar efter det blod som kan befria honom från förbannelsen. Fenris Fenrir fortsätter sitt sökande efter den fallne guden Balder, som kan hjälpa henne att utlösa Ragnarök. Alla bitar som krävs för den slutgiltiga striden tycks falla på plats. Ragnarök är actionfylld koreansk manga, insprirerad av fornnordisk mytologi.

Book description: Manga inspirerad av nordisk mytologi Ödets vindar blåser i Midgård. Gudarnas fall, Ragnarök, är nära. Det är dags för människornas tidsålder. Men de gamla gudarna ger inte upp så lätt. Om Ragnarök förhindras kan gudarna härska i ytterligare 1000 år. De skickar ut sina bästa krigare, valkyriorna, för att förgöra dem som kan utlösa Ragnarök. Ragnarök är actionfylld koreansk manga, inspirerad av fornnordisk mytologi. Serien är en bästsäljare hos det ledande amerikanska mangaförlaget Tokyopop.

Objektnr 632789134

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 16:05

Ragnarök 04 : Undergång i gryningen

Utropspris

|0 Bud

40 kr

Slutar om

UlferVidarr

Köpingebro, Sverige

4.8

UlferVidarr

Verifierad

16 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?