Beskrivning

Komplett uppsättning av manga serien ”Strain”
Det är med en känsla av motvillighet letar jag efter ett nytt hem till min fullständiga manga samling av ‘Strain’, ett mästerligt verk som utforskar de skuggiga djupen av Asiens undre värld. Denna serie, född ur hjärnan av det kreativa geniet Buronson, känd för ‘Fist of the North Star’, och penslat avden framstående konstnären Ryoichi Ikegami, ansvarig för visuella mästerverk som ‘Crying Freeman’, har varit en kär juvel i min manga-samling i många år.

I ‘Strain’ möter vi Mayo, en karaktär vars komplexa natur och lönnmördarfärdigheter tar oss genom en krets av intriger, maktspel och personlig upplösning. Det är en berättelse som fängslar med sin intensitet och den detaljrikedom Ikegami ger varje ruta, samtidigt som Buronsons intrikata handling väver samman en berättelse som är omöjlig att lägga ifrån sig.

Detaljer:

  • Utgiven av Pulp, 2000
  • Volym 1-5
  • Språk, engelska
  • Begagnat men i gott skick
Denna serie är mer än bara underhållning; den är ett exempel på mangakonst när den är som bäst, och ett måste för alla som värdesätter djup, komplexitet och skönhet i sina berättelser.

Ta chansen att lägga till denna sällsynta samling till ditt bibliotek och låt dig svepas med i historien om Mayo och den farofyllda värld han lever i. ‘Strain’ är inte bara en serie, det är en upplevelse, och nu kan den bli din.

Objektsnr 630024620

Visningar 110

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 16 apr 16:45

Komplett uppsättning av manga serien ”Strain” av Buronson och Ikegami

Såld för

|0 Bud

700 kr

Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?