Beskrivning

Ett av världens genom tiderna mest framgångsrika TV-program lade Sverige fullständigt under sina fötter. Jakten på Sveriges, och kanske världens, nästa stora popstjärna tog oss på en resa genom hela landet. Uppslutningen var enorm. Vissa gick vidare, andra gjorde det inte.
Följ hela det fantastiska musikdramat som fick en okänd talang att förverkliga den ultimata drömmen om framgång och berömmelse ? Idol 2004.

Här får du historien om en okänd talangs resa till berömmelsen. Allt det bästa från TV-programmet: drama, tårar, glädje och massor av musik kryddat med vass humor från de populära programledarna.

Däröver ett enormt material där du får djupdykningar i alla finalisterna, programledarna, juryn, auditions, slutaudition, de olika finalstegen och dessutom aldrig tidigare visat extramaterial.

Lokal titel
Idol

Originaltitel
Idol

Genre

TV-Serie

Underkategori
Underhållning

Produktionsland
Sverige

Inspelningsår
2004-

Åldersgräns
Barntillåten

Filmbolag
TV4

Format
DVD Region 2

Ursprungsland
Sverige

Speltid
240 min

Färg/svartvit
Färg

TV-system
PAL

Releasedatum
2004-12-15

Distributör
Pan Vision

EAN-kod
7391970001443

Antal skivor
1

Kartong
Keep-Case

Omslagsspråk
Svenska

Ljud
Svenska (Stereo)

Bild
Widescreen (anamorfisk)

Extra material
» Massor med extra-material som delvis inte visats i TV med bl-a- juryns överläggningar, auditions, finlaisterna och mycket mer.

............................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:
Betalning Inom 5 bankdagar till konto i Swedbank, paypal eller swish. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:
Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 58:-

Objektnr 368266838

Visningar 765

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Idol 2004 (DVD) OOP/Utgången

Pris

20 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 662 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?