Beskrivning

DVD - GREASE - (JOHN TRAVOLTA, OLIVIA NEWTON-JOHN) NY/NYSKICK

Se bilder för egen bedömning av skicket. Skivan är fri från repor och fläckar. Antagligen ospelad varför den listats som ny.

Engelskt tal och svensk text.

Grease är en amerikansk romantisk komedi-musikalfilm från 1978 i regi av Randal Kleiser. Filmen är baserad på musikalen med samma namn. Den parodierar flera av sina föregångare, i synnerhet West Side Story (1961).

Musiken är en pastisch på rock'n'roll. Huvudrollerna spelas av John Travolta och Olivia Newton-John. Filmen hade biopremiär i USA den 16 juni 1978.

Handling
Handlingen inleds sommaren 1958. På skolan Rydell High går killgänget The T-Birds, ledda av Danny Zuko (John Travolta), och tjejgänget The Pink Ladies ("de rosa damerna"), ledda av Betty Rizzo (Stockard Channing). När de påbörjar sitt sista år börjar en ny flicka, Sandy (Olivia Newton John), på skolan. Hon har redan lärt känna Danny, då de haft en sommarromans.

Danny hade trott att Sandy sedan skulle börja i en klosterskola i Australien, men hennes föräldrar ändrade sig i sista minuten. Danny har målat upp en bild för sina kompisar om Sandy som en tuff tjej för att imponera, medan Sandy (som tas upp i The Pink Ladies) berättar om honom som en rar och romantisk kille. De är fortsatt intresserade av varandra, men Danny vågar inte visa detta inför sina kompisar utan fortsätter att spela tuff.

Efter ett händelserikt år, då Danny och Sandy åter har gått skilda vägar, är det dags för skolavslutning på Rydell High. Båda har vid det här laget förändrats, Danny har börjat som sprinter i skolans friidrottslag och har bestämt sig för att välja Sandy framför kompisarna. Sandy i sin tur har låtit sig inspireras av de coola tjejerna och har bytt både stil och attityd, från prydlig och oskuldsfull till tuff, med utmanande klädsel.

Skådespelare
John Travolta,
Olivia Newton-John,
Stockard Channing,
Jeff Conaway,
Susan Buckner,
Lorenzo Lamas,
Dennis C. Stewart,
Annette Charles

Emotser betalning 2-3 bankdagar efter att auktionen avslutats. Jag sänder auktionsvinsten så fort jag har erhållit betalning. Köparen står för frakten. Jag packar väl och ansvarar inte för fraktförarens eventuella slarv. Säljes i befintligt skick. Kommer från ett rök- och husdjursfritt hem.

Vikt inklusive fodral: 112 gram

Samfraktar.

Objektsnr 631420826

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 17:08

DVD - GREASE - (JOHN TRAVOLTA, OLIVIA NEWTON-JOHN) NY/NYSKICK

Utropspris

|0 Bud

54 kr

Slutar om

HUSMODERN

STOCKHOLM, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

405 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?