Beskrivning

2000 - Gladiator är en brittisk-amerikansk långfilm från 2000 i regi av Ridley Scott. I de ledande rollerna syns Russel Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Oliver Reed och Richard Harris. Filmen är i fint begagnat skick.

Om filmen: År 180 e.Kr.. Den romerske generalen Maximus Decimus Meridius får veta att kejsar Marcus Aurelius vill ha honom som sin efterträdare. Kejsarens son Commodus vill ärva tronen och för att nå sitt mål dödar han sin far och sänder sedan bud att Maximus med familj skall dödas. Maximus undkommer, men när han lyckas ta sig till sin familjs gård hittar han sin familj död. Maximus chockas svårt och flyr och hittas utsvulten och sårad av en slavhandlare som tar med honom. Den forne generalen blir nu tvungen att slåss som Gladiator. Han blir snabbt känd som en stark och skicklig slagskämpe, men hans kamp går ut på att en dag få hämnas sin familj.

Vinnarmejlet skickas ut av Tradera efter avslutad auktion. Vinnaren betalar frakten. Vinnarbudet ska betalas senast tre dagar efter avslutad auktion alternativt vid annan överenskommelse. Samfraktar gärna, så ta gärna en titt på vad jag har för auktioner på Tradera. Frakten är 51 kr (Postnord), vid köp av fler filmer, upptill tre är kostnaden densamma. Jag väljer lite högre frakt, men det är lite av en försäkring i och med spårningsnumret. Vid överenskommelse kan varan hämtas eller skickas med billigare frakt (obs, ej spårbart isf).

Objektnr 632162670

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 20:10

Gladiator med Russel Crowe 2000 dvd-film.

Pris

50 kr
Annonsen är avslutad

Nilsson1979

Falkenberg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

482 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?