Beskrivning

Clueless
Dvd-film i kanonskick.
Filmen har UTGÅTT.

Ovanlig utgåva.
Filmen har svensk textning.

Komedi från 1995 av Amy Heckerling med Alicia Silverstone och Brittany Murphy.

Det är inte lätt att vara den populärate och glamorösaste tjejen på Beverly Hills High. Särskilt inte med avundsjuka intrigmakare, efterhängsna töntar och lärare som flippar ur när man lämnar in hemläxan för sent!

Men på något sätt lyckas 15-åriga Cher (Alicia Silverstone) ändå hålla ordning på allt och har till och med tid för vissa fritidsprojekt, som att hitta en partner till en av sina lärare (Wallace Shawn) och att "göra om" en gammalmodig vännina (Brittany Murphy). Men Chers ordentliga tillvaro sätts i gungning när två riktiga snyggingar plötsligt dyker upp: den nya killen i klassen, som är både sexig och elegant (Justin Walker), och Chers mossiga men söta "ex.styvbror" (Paul Rudd).

Och Cher får nu lov att inse att när det handlar om kärlek är hon helt enkelt...Clueless Alicia silverstone är "helt perfekt" (Jeff Craig, Sixty Second Preview) i denna hippa, och tuffa komedi som är "vansinnigt rolig" (Kenneth Turan, Los Angeles Times) och "majorly chronic" (se filmen för att förstå!)

Kolla gärna mina övriga annonser. Jag har många filmer som utgått.

- Betalning till mitt konto senast 3 dagar efter köp eller att man hör av sig innan köpet och berättar när man kan betala.

- Alltid nöjd-kund-garanti och funktionsgaranti.

- Snabb leverans.

- God service och kommunikation.

- Självklart samfrakt vid köp av flera objekt.

På ordrar för minst 700kr är frakten alltid gratis.

The shipping cost of the ad is for Swedish residents. It is more expensive to ship overseas. The shipping cost which is in the order confirmation must therefore be adjusted accordingly for foreign customers.

Objektnr 335144050

Visningar 1 563

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Clueless - Kanonskick - UTGÅTT - A Silverstone/B Murphy

Pris

79 kr

Ravenpaul

Gävle, Sverige

5.0

Ravenpaul

Verifierad

Toppsäljare

7 586 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 700 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?