Beskrivning

TRINITY KLIPPER TILL IGEN: Västerns värsta vildhjärnor rider tillsammans igen — och då blir västern verkligen vild. De är bröderna som din mamma varnade dig för. Och din doktor! Och alla begravningsbyråer! Men hör och häpna: Nu har de slagit sig på en karriär som hemliga poliser, med uppdrag att sätta fast ett storsmugglande banditgäng. NU GER VI JÄRNET!: Helt otroligt! Trinitybrorsorna har fått jobb. Som piloter! Men okej. Helt hederliga jobb är det väl inte. Deras uppgift är att störta planen, så att deras kunder ska kunna lyfta feta försäkringspengar. Fast meningen är väl inte att de ska sitta i planen samtidigt, men det är just vad som händer. DOM KALLAR MIG BULLDOZER: Bud Spencer går bärsärkargång på fotbollsplanen! Att slå omkull tio motståndare och knappt märka det var en del av Bulldozers vardag. Men då stod han på topp inom amerikansk fotboll. Nu tvingas han dra sig tillbaka för att istället arbeta som fiskare. Men så krockar hans skorv med en ubåt och han är arbetslös igen. STORFRÄSARNA: Terence Hill och Bud Spencer får dubbelgångare. Tur att två av dem kan slåss! De rika kusinerna Antonio och Sebastiano Coimbra är två brasilianska mångmiljonärer som lever i skräck för yrkesmördare. Därför anställer de två dubbelgångare, Greg Wonder (Bud Spencer) som är en kriminellt belastad saxofonspelare, och stuntmannen Eliot Vance.

Originaltitel Bud Spencer & Terence Hill Box
Skådespelare Bud Spencer, Terence Hill
Genre Boxar
EAN 7319980042959

.................................................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:

Betalning Inom 3 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:

Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 51:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går utmärkt att ordna om du vinner flera auktioner

Objektnr 602903906

Visningar 346

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Bud Spencer & Terence Hill Box 1 (DVD) 4 Filmer - OOP/Utgången

Pris

199 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 656 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?