Beskrivning

DVD Region 2, Svensk text, 3 disk

HANDLING:

Herrar föredrar blondiner / Gentlemen Prefer blondes
Lorelei och Dorothy reser med oceangående fartyg till Paris för att hitta "den rätte". Med på resan finns också en detektiv som har till uppgift att skugga Lorelei och undersöka om hon är en kvinnlig sol-och-vårare. Den oemotståndliga Lorelei flörtar vilt och hamnar i en prekär situation med en ägare till en guldgruva. De två kvinnorna tvingas slå sina kloka huvuden ihop för att kunna smita ur knipan och samtidigt hitta varsin man att satsa på.

Flickan ovanpå / The Seven Year Itch
Som många andra av Manhattans gifta män, skickar Richard Sherman sin fru och son till landet över sommaren, medan han stannar kvar och jobbar. Trots frossandet i det temporära ungkarlslivet, är han fast bestämd att inte festa runt och flörta som vissa andra gör. Men hans överaktiva och livliga fantasi lägger i högsta växeln när en förtjusande okonventionell och kurvig blondin flyttar in ovanpå.

I hetaste laget / Some like it hot
Nominerad till 6 Oscar, och belönad för Bästa kostym. I hetaste laget är den galna komedin av den legendariske regissören Billy Wilder (Sunset Boulevard) och manusförfattaren I.A.L. Diamond (The Apartment).

Med lysande prestationer av Jack Lemmon och Tony Curtis, och en minnesvärd komik av Marilyn Monroe, är I hetaste laget en av Wilder´s roligaste satirer och en av de bästa komedier någonsin.

När Chicago musikanterna Joe (Curtis) och Jerry (Lemmon) råkar se ett mord, försvinner de med ett tåg till Florida, utklädda som Josephine och Daphne, de nya medlemmarna av ett flickjazzband. Deras förklädnad är perfekt...ända till en vacker sångerska (Monroe) faller för "Daphne", och en maffiaboss (George Raft), som vägrar att falla för deras påhitt, vill se dem försvinna för alltid!

***************************************************************************************************
Alla filmer jag säljer är i bra skick, om inte annat anges i produktbeskrivningen.

SÖKNING I BUTIK:
Söker du filmer från vissa ÅRTAL eller med vissa SKÅDESPELARE, så kan du enkelt söka fram det i min butik.
Sökexempel: 197* (Visar alla filmer från 1970-1979).

Letar du efter en speciell film? Hör av dig, så kanske jag kan hjälpa dig.

We do NOT ship outside of Sweden!

Lycka till!

Objektnr 397735949

Visningar 908

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Marilyn Monroe Collection (1953, 1955, 1959) Torny Curtis, Jack Lemmon

Pris

249 kr

pali71

Eskilstuna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

4 763 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?